Ganter Griff koneenosat magneetit
Muut magneettituotteet
21.6.2016
Cais liukukiskot porteille
Cais liukukiskot kevyille ja raskaille oville
4.4.2017
parallax background

LIUKUKISKOJÄRJESTELMÄT


HELM tunnetaan varsinkin laadukkaista ja monipuolisista kiskokomponenteista sekä kuljetinjärjestelmistä. CAIS on laadukkaiden liukuporttien ja liukuovijärjestelmien valmistaja Euroopassa.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  Spinea liukukiskot


  Liukukiskoja käytetään liukuovissa, liukuporteissa, teollisissa tuotantolinjoissa ja esim. maalauslinjoissa. Liukukiskon pyörästöjä, eli liukuja on monia erilaisia malleja eri käyttökohteisiin. Liukukiskoja ja liukuja saa myös eri materiaalivaihtoehdoissa mm. sinkitty-, käsittelemätön- tai ruostumaton teräs. Liukukiskon ja pyörästön käyttöympäristö ja käyttötarkoitus määrää liukukiskoissa ja liu’uissa käytettävän materiaalin. Liukukiskoja ja pyörästöjä tehdään eri kantoluokissa ja kokoluokissa. Riiputettavan oven tai esineen paino on tarkistettava liukukiskoa ja liukua valittaessa. Myös liukukiskon ja pyörästön käyttökohteen lämpötila saattaa vaikuttaa liu’un valintaan, sillä vakiopyörästöt eivät sellaisenaan kestä uunia, vaan tarvitsevat kuumankestävät laakerit ja laakerin rasvat.

  Woelm Gmbh

  Woelm GmbH on edustanut perinteitä, innovaatioita ja laatua jo lähes 100 vuoden ajan. Yritys on asettanut standardeja liitosteknologian ja kuljetintekniikan liiketoiminta-alueilla alusta alkaen. Nordrhein-Westfalenin Heiligenhausissa sijaitseva perheyritys on tunnettu HELM -liukukiskoista ja liukukiskojärjestelmistä sekä KWS -ovikomponenteista ja -kaideratkaisuista.

  Woelm GmbH Kehittää ja valmistaa innovatiivisia tuotteita mm. HELM-liukuhelajärjestelmiä, KWS-ovikomponenttiratkaisuja ja HELM-kuljetinjärjestelmiä.

  HELM - kuljetinjärjestelmät tarjoaa hyvin harkittuja ratkaisuja nykyaikaiseen asuin- ja liikerakentamiseen. Näitä ovat puu- ja lasiovien liukujärjestelmät, raskaat liukuovet, liukuovet, ulokeportit, verhot teollisuudessa, elokuvateattereissa tai teattereissa, huonekaluovet ja erikoissovellukset, kuten putoamissuojauslaitteet. Järjestelmäasiantuntijana Woelm Gmbh tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman HELM kuljetinjärjestelmien kanssa. Helm tuotteiden hyvä laatu ja tarkka laadunvalvonta takaa kuljetinjärjestelmälle pitkän käyttöiän. Päämiehemme pystyy tarjoamaan suunnitteluapua kuljetinjärjestelmien hankintaprosessissa.

  Samalla, kun KWS luo itselleen mainetta rakennustarvikkeiden alalla ovenkahvoilla ja ovistoppareilla, HELM nauttii maineesta edelläkävijänä liukutekniikan alalla. Yrityksiä ei yhdistä vain yhteinen sijainti Heiligenhausissa, vaan myös perhesuhde: Ernst Woelm on Karl Woelm jr:n veli. Ajan myötä yritykset kasvavat, tuotantohalleja laajennetaan, työntekijöitä palkataan yhä enemmän ja uskollinen asiakaskunta muodostuu.

  Vuonna 2005 HELM ja KWS yhdistyivät Woelm GmbH:ksi. Tämä tarkoittaa, että kaksi pitkään toistensa lähellä ollutta yritystä yhdistyivät.

  Voidakseen tarjota laadukkaita ja innovatiivisia järjestelmäratkaisuja tänään ja tulevaisuudessa, Woelm Gmbh laajentaa ja optimoi jatkuvasti tuotevalikoimaansa. Perheyrityksenä Woelm Gmbh:lla on tavoitteena olla luotettava ja kestävä liikekumppani. Siksi kaiken toiminnan painopiste on asiakkaiden ja kumppaneiden tyytyväisyys, joka taataan erinomaisella laadulla, jatkuvalla parantamisella ja erinomaisella palvelulla.

  Woelm Gmbh pääkonttorissa Heiligenhausissa yhdistyvät kaikki tuotantovaiheet: puristamisesta, valusta, koneistamisesta, hitsauksesta ja pintatekniikasta lopulliseen kokoonpanoon ja logistiikkaan. Tämä tarkoittaa, että HELM ja KWS tuotteillamme on "Made in Germany" -laatumerkki.

  HELM ja KWS tuotemerkit täyttävät korkeimmatkin standardit: Tuotteita ei vain testata säännöllisesti päämiehemme omissa testilaboratorioissa, vaan myös tunnetuissa laitoksissa, kuten ift Rosenheim, TÜV ja DEKRA.

  Woelm GmbH:lla on sertifioitu kansainvälisen standardin DIN EN ISO 9001 (laadunhallinta) mukaan vuodesta 1996 ja DIN EN 1090 (teräsrakenteiden suunnittelu) mukaan vuodesta 2015.

  Woelm GmbH:lla on ollut DIN EN ISO 50001 -standardin mukainen energiahallintajärjestelmä sertifiointi vuodesta 2016. Vuonna 2017 Woelm GmbH on saanut Mettmannin piirin tunnustuksen ÖKOPROFIT-yritykseksi.

  CAIS

  Cais on omistautunut valmistamaan parhaat liukuovijärjestelmät ja liukuporttilaitteistot. Alusta lähtien suunta korkeaan laatuun on ollut liikkeellepaneva voima. Laajan tutkimus- ja kehitystyön jälkeen CAIS on siinä asemassa, että voi tarjota laadukkaimmat tuotteet porttimarkkinoille.

  CAIS keskittyy tuotannossaan korkeaan laatuun ja laadun tasaisuuteen. Tämä on ollut liikkeellepaneva voima liukukiskojen ja pyörästöjen suunnittelussa ja valmistuksessa alusta asti. Laatu ja yksityiskohdat näkyvät pyörästöjen ja kiskostojen pakkauksissa, sekä liukuporttien muissa osissa. Tarkkuus ja korkea laatu on tärkeä yksityiskohta, sillä tämä näkyy ja vaikuttaa liukuportin toimintaan ja esimerkiksi porttia liikuttavan sähkömoottorin käyttöikään.

  Cais on tehnyt paljon tutkimus- ja kehitystyötä päästäkseen korkealle tasolle liukukiskojen ja liukupyörästöjen laadun suhteen. Tässä on ollut apuna yhteistyö Brno:n teknillisen yliopiston mekaniikan tiedekunnan kanssa. Yhdessä yliopstion kanssa Cais on tutkinut kuorman ja jännityksen siirtymistä pyörissä, laakereissa ja liukurungossa liukuportin liikkuessa. Tutkimuksen tulokset yllättivät ja inspiroivat tutkimus- ja kehitystiimiä suunnittelemaan entistä parempia ja kestävämpiä tuotteita. Tästä lähti käyntiin teräksen toimittajan etsintä. Tavoitteena oli löytää terästoimittaja, jonka sinkitty teräs käyttäytyy tasaisesti, eikä halkeile valssauksessa. Cais Käyttää kiskoissaan pelkästään Saksalaisen Wuppermann:in terästä.

  Cais on investoinut oman rullamuovauslinjan kehittämiseen. Tuloksena on tarkka lattateräksestä kiskoa muovaava linjasto. Rullamuovauslinjalla tehdään kaikki Cais kiskot Wuppermann:in teräksestä.

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle