mevaco levyverkko viuhkat
Tilaa Mevaco tuoteviuhkat
30.3.2021
mevaco levyverkot 52 2 galerie
RHOMB Mevaco levyverkko
18.4.2018
mevaco levyverkot galerie 43 5
  parallax background

  ARKKITEHTUURIVERKOT MEVACO


  Valikoimastamme löydät useita tyylikkäitä vaihtoehtoja erilaisista levyverkoista arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Yleisimmät valmistusmateriaalit ovat ruostumaton teräs (RST) ja haponkestävä teräs (HST), alumiini, sinkitty teräs ja teräs.

  LEVYVERKOT

  Mevacolta saat laajan ja monipuolisen valikoiman levyverkkoja arkkitehtuuriin ja julkisivurakentamiseen. Käyttökohteita ovat esim. julkisivut, aidat, seinät, kaiteet, suoja-elementit, aurinkosuojat yms. Näiden monikäyttöisten julkisivuverkkojen avulla arkkitehdit ja suunnittelijat voivat luoda upeita yksityiskohtia ja mielenkiintoisia kokonaisuuksia hyödyntäen silti niiden toiminnallisia ominaisuuksia.

  Näiltä sivuilta löydät valmiita levyverkkomalleja, joita on todella runsaasti. Levyverkkoja voidaan valmistaa useassa eri koossa. Tarvittaessa levyverkot voidaan myös valmistaa täysin omilla mitoilla. Materiaaleina levyverkoissa käytetään esim. HST, RST, alumiini, teräs ym.

  Pyytäessäsi tarjousta mittatilauslevyverkoista, ilmoita tarvittavat tiedot: materiaali, levykoko pituus L x leveys C, silmän pituus DL, silmän leveys DC, Levyvahvuus S, Säieleveys A

  Mevaco Levyverkot
  Mevaco levyverkko hexagonal

  LEVYVERKKOMALLIT


  Alta voit ladata kaikki Mevacon levyverkkomallit ja koot sisältävän esitteen (PDF)

  TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

  Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
  tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

   0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle