KISKOKAUPPA PROF2
Cais kiskosarja keskiraskaille liukuporteille M
22.9.2017
KWS ovistopparit ja ovenpidikkeet
KWS ovistopparit
22.6.2016
parallax background

KWS


Saksalainen KWS toimittaa erittäin laadukkaita ovikomponentteja ja kaideratkaisuja. Valikoimaan kuuluu mm. ovistopparit, kaiteet, ovenkahvat, upotettavat vetimet sekä lukot. Valikoimassa myös kupariseoksesta valmistetut antibakteeriset tarvikkeet korkeaa hygieniaa vaativiin tiloihin.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  KWS ja Woelm Gmbh

  Woelm GmbH on edustanut perinteitä, innovaatioita ja laatua jo lähes 100 vuoden ajan. Yritys on asettanut standardeja liitosteknologian ja kuljetintekniikan liiketoiminta-alueilla alusta alkaen. Nordrhein-Westfalenin Heiligenhausissa sijaitseva perheyritys on tunnettu HELM -liukukiskoista ja liukukiskojärjestelmistä sekä KWS -ovikomponenteista ja -kaideratkaisuista.

  Woelm GmbH Kehittää ja valmistaa innovatiivisia tuotteita mm. HELM-liukuhela-, KWS-ovikomponentti- ja HELM-kuljetinjärjestelmiä.

  KWS Ovikomponentit edustaa älykkäitä, toiminnallisesti korkealaatuisia sovelluksia kaikkeen oviin liittyvään. Laaja valikoima varusteita vaihtelee ovenkahvoista ja upotetuista kahvoista oven pysäyttämiin, kaiteisiin ja väliseinien ja vaatekaappien järjestelmiin.

  Samalla, kun KWS luo itselleen mainetta rakennustarvikkeiden alalla ovenkahvoilla ja ovistoppareilla, HELM nauttii maineesta edelläkävijänä liukutekniikan alalla. Yrityksiä ei yhdistä vain yhteinen sijainti Heiligenhausissa, vaan myös perhesuhde: Ernst Woelm on Karl Woelm jr:n veli. Ajan myötä yritykset kasvavat, tuotantohalleja laajennetaan, työntekijöitä palkataan yhä enemmän ja uskollinen asiakaskunta muodostuu.

  Vuonna 2005 HELM ja KWS yhdistyivät Woelm GmbH:ksi. Tämä tarkoittaa, että kaksi pitkään toistensa lähellä ollutta yritystä yhdistyivät.

  Voidakseen tarjota laadukkaita ja innovatiivisia järjestelmäratkaisuja tänään ja tulevaisuudessa, Woelm Gmbh laajentaa ja optimoi jatkuvasti tuotevalikoimaansa. Perheyrityksenä Woelm Gmbh:lla on tavoitteena olla luotettava ja kestävä liikekumppani. Siksi kaiken toiminnan painopiste on asiakkaiden ja kumppaneiden tyytyväisyys, joka taataan erinomaisella laadulla, jatkuvalla parantamisella ja erinomaisella palvelulla.

  Woelm Gmbh pääkonttorissa Heiligenhausissa yhdistyvät kaikki tuotantovaiheet: puristamisesta, valusta, koneistamisesta, hitsauksesta ja pintatekniikasta lopulliseen kokoonpanoon ja logistiikkaan. Tämä tarkoittaa, että HELM ja KWS tuotteillamme on "Made in Germany" -laatumerkki.

  HELM ja KWS tuotemerkit täyttävät korkeimmatkin standardit: Tuotteita ei vain testata säännöllisesti päämiehemme omissa testilaboratorioissa, vaan myös tunnetuissa laitoksissa, kuten ift Rosenheim, TÜV ja DEKRA.

  Woelm GmbH:lla on sertifioitu kansainvälisen standardin DIN EN ISO 9001 (laadunhallinta) mukaan vuodesta 1996 ja DIN EN 1090 (teräsrakenteiden suunnittelu) mukaan vuodesta 2015.

  Woelm GmbH:lla on ollut DIN EN ISO 50001 -standardin mukainen energiahallintajärjestelmä sertifiointi vuodesta 2016. Vuonna 2017 Woelm GmbH on saanut Mettmannin piirin tunnustuksen ÖKOPROFIT-yritykseksi.

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle