Valmissuodin materiaalissa AISI 316
Levyverkot teollisuus
14.11.2022
seulanreunanauha3
Valmisseulat, metallisukat ja kuljetinhihnat
27.6.2016
parallax background

ARKKITEHTUURIVERKOT


Valikoimastamme löydät paljon erilaisia julkisivuverkkoja, arkkitehtuuriverkkoja sekä levyverkkoja. Yleisimmät materiaalit verkoissa on ruostumaton teräs (RST), haponkestävä teräs (HST), alumiini, anodisoitu ja maalattu alumiini, kupari, pronssi sekä messinki.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  Yleistä tietoa levyverkoista


  Teräksiset ja metalliset levyverkot sopivat esim. seuloihin, suodatukseen, julkisivuihin, suojaverkoiksi, aitoihin, portteihin ja kaiteisiin. Levyverkot valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä. Jotkut mallit voidaan myös mankeloida litteäksi. Monipuolinen valikoima sisältää useita eri kokoja. Yleisimmät levyverkkomateriaalit ovat ruostumaton teräs (RST), haponkestävä teräs (HST), alumiini, sinkitty teräs, teräs ja Corten-teräs. Muut materiaalit tilauksesta.

  Levyverkot ovat ympäristöystävällinen valinta. Verkkolevyjä voidaan pitää vihreimpänä valintana, kun puhutaan terästuotteista. Valmistuksessa teräskelasta leikataan leikkurin avulla ja yhdellä liikkeellä samaan aikaan venyttäen verkot, jonka vuoksi metallihukkaa ei muodostu lainkaan valmistusprosessin aikana. Verkkolevyjen valmistus ei vaadi siis lainkaan hitsaamista. Hukkamateriaalia ei synny ollenkaan ja tästä syystä vaikutukset ympäristöön ovat huomattavasti pienemmät. Kun ylimääräistä jätettä ei synny, tarkoittaa se huomattavasti pienempiä kustannuksia sekä valmistajalle ja tätä myöten ostajalle.

  Verkkolevyt toimivat erinomaisesti aurinkosuojana, joka avulla voidaan säästää huomattavia summia jäähdytyskustannuksissa, säilyttäen kuitenkin auringon tuoman lämmön sisätiloihin.

  Verkkolevy on vastuullinen, kestävä ja järkevä valinta, joka tarjoaa samaan aikaan lämmityksen, viilennyksen ja halutunlaisen valaistuksen sisätiloihin.

  Verkkolevyt ovat innovatiivisia tuotteita, joilla on paras hintalaatusuhde. Ne voidaan räätälöidä teknisten tarpeiden ja ulkonäön mukaisesti. Levyverkot soveltuvat useisiin eri metallintyöstöprosesseihin, esim. taivutukseen, leikkaukseen, hitsaukseen sekä maalaukseen.  Erilaiset pintakäsittelyt, kuten pulverimaalaus, lakkaus ja alumiinin värianodisointi takaavat pitkän eliniän ja melkein rajattomat mahdollisuudet.   

  Levyverkkoja voidaan toimittaa levyinä ja rullissa, riippuen silmäkoosta ja levyvahvuudesta. Erilaisia muotoja verkkolevyn silmälle ovat vinosuunnikas (salmiakki), pyöreä, kuusikulmainen, neliö ja ns. mikroverkko. Rhomb mesh levyverkko (vinosuunnikas) on kaikkein yleisemmin käytetty tyyppi. Sen erityinen silmän muoto mahdollistaa hyvän ilman ja valon kulun, ja tarjoaa houkuttelevan esteettisen ulkonäön. Pyöreä silmäinen verkkolevy on vaihtoehto reikälevylle ja sen etuna hukkamateriaalia ei synny. 

  Mikroverkkolevyjä käytetään suodattimissa sekä muissa sovelluksissa, joissa pitää suodattaa erityisen pieniä partikkeleita. Mikrolevyverkon täydellisenä vastakohtana voidaan pitää verkkolevyjä, jotka ovat valmistettu esim. 5,0 mm vahvasta teräksestä. Nämä soveltuvat mm. suojaverkoiksi, hoitotasoiksi ja ajorampeiksi.

  Olipa kyseessä mikä tahansa verkkotyyppi ja käyttökohde, me takaamme parhaan laadun.

   

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle