hitsatut refe3
Teräsverkot
7.6.2016
Cronimet Parking Façade EIFFEL 40 6
Arkkitehtuuriverkot
6.6.2016

Haponkestävä teräs on yleisesti käytetty materiaali suodattimissa

LEVYVERKOT TEOLLISUUS FRATELLI MARIANI


Spinea maahantuo laajan valikoiman laadukkaita Fratelli Mariani levyverkkoja teollisuuteen (MARIANIindustry®). Levyverkot valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä ja ne soveltuvat erinomaisesti teollisuuden eri tarpeisiin. Levyverkkoja käytetään mm. autoteollisuudessa, kodinkoneissa, kemianteollisuudessa, aurinkoenergiatuotteissa sekä monissa muissa eri alojen sovelluksissa.Yleisimmin käytetyt levymateriaalit ovat teräs, sinkitty teräs, RST, HST sekä alumiini.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  Yleistä tietoa levyverkoista


  Teräksiset ja metalliset levyverkot teollisuuteen sopivat esim. seuloihin, suodatukseen, suojaverkoiksi, autoteollisuuteen, kodinkoneisiin, kemianteollisuuteen, aurinkoenergiatuotteisiin, . Levyverkot valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä. Jotkut mallit voidaan myös mankeloida litteäksi. Monipuolinen valikoima sisältää useita eri kokoja. Yleisimmät levyverkkomateriaalit ovat ruostumaton teräs (RST), haponkestävä teräs (HST), alumiini, sinkitty teräs, teräs ja Corten-teräs. Muut materiaalit tilauksesta.

  Levyverkot ovat ympäristöystävällinen valinta. Verkkolevyjä voidaan pitää vihreimpänä valintana, kun puhutaan terästuotteista. Valmistuksessa teräskelasta leikataan leikkurin avulla ja yhdellä liikkeellä samaan aikaan venyttäen verkot, jonka vuoksi metallihukkaa ei muodostu lainkaan valmistusprosessin aikana. Verkkolevyjen valmistus ei vaadi siis lainkaan hitsaamista. Hukkamateriaalia ei synny ollenkaan ja tästä syystä vaikutukset ympäristöön ovat huomattavasti pienemmät. Kun ylimääräistä jätettä ei synny, tarkoittaa se huomattavasti pienempiä kustannuksia sekä valmistajalle ja tätä myöten ostajalle.

  Verkkolevy on vastuullinen, kestävä ja järkevä valinta, joka toimii erinomaisesti teollisuudessa ja monissa eri tuotteissa.

  Verkkolevyt ovat innovatiivisia tuotteita, joilla on paras hintalaatusuhde. Ne voidaan räätälöidä teknisten tarpeiden ja ulkonäön mukaisesti. Levyverkot soveltuvat useisiin eri metallintyöstöprosesseihin, esim. taivutukseen, leikkaukseen, hitsaukseen sekä maalaukseen.  Erilaiset pintakäsittelyt, kuten pulverimaalaus, lakkaus ja alumiinin värianodisointi takaavat pitkän eliniän ja melkein rajattomat mahdollisuudet.   

  Levyverkkoja voidaan toimittaa levyinä ja rullissa, riippuen silmäkoosta ja levyvahvuudesta. Erilaisia muotoja verkkolevyn silmälle ovat vinosuunnikas (rhomb), pyöreä (round), kuusikulmainen (hexagonal, neliö (square) ja ns. mikroverkko. Rhomb levyverkko (vinosuunnikas) on kaikkein yleisemmin käytetty tyyppi. Sen erityinen silmän muoto mahdollistaa hyvän ilman ja valon kulun, ja tarjoaa houkuttelevan esteettisen ulkonäön. Pyöreä silmäinen verkkolevy on vaihtoehto reikälevylle ja sen etuna hukkamateriaalia ei synny. 

  Mikroverkkolevyjä käytetään suodattimissa sekä muissa sovelluksissa, joissa pitää suodattaa erityisen pieniä partikkeleita. Mikrolevyverkon täydellisenä vastakohtana voidaan pitää erittäin vahvoja verkkolevyjä eli heavymesh, jotka ovat valmistettu esim. 5,0 mm vahvasta teräksestä. Nämä soveltuvat mm. suojaverkoiksi, huoltotasoiksi ja ajorampeiksi.

  Olipa kyseessä mikä tahansa verkkotyyppi ja käyttökohde, me takaamme parhaan laadun.

   

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle