ZEN Fratelli Mariani levyverkko
1.9.2021
CARILLON Fratelli Mariani lankaverkko
13.3.2017
parallax background

ARKKITEHTUURIVERKOT FRATELLI MARIANI


Laadukkaat ja monipuoliset Fratelli Mariani arkkitehtuuriverkot (MARIANItech®) voidaan jakaa kahteen ryhmään, levyverkot sekä lankaverkot. Molemmista julkisivuverkoista löytyy laaja valikoima erilaisia malleja, niitä voidaan myös räätälöidä ja toteuttaa eri materiaaleista.

LANKAVERKOT

Fratelli Mariani tarjoaa myös erilaiset lankaverkot arkkitehtuuriin ja julkisivuihin. Käyttökohteita voivat olla julkisivut, seinät, kaiteet, sisätilat, katot, tilanjakajat yms. Lankaverkkoja valmistetaan monella eri tavalla, kuten kutomalla ja pakottamalla. Näiltä sivuilta löydät valmiita malleja, joiden joukosta arkkitehdit ja suunnittelijat voivat poimia omiin tarkoituksiinsa täydellisen julkisivuverkon.

Alta löydät valmiita lankaverkkomalleja. Materiaaleina lankaverkoissa käytetään esim. HST, RST, alumiini, kupari, pronssi ja messinki ym. Mikäli valmiiden mallien joukosta ei löydy tarkoitukseen sopivaa, voidaan asiakkaalle räätälöidä aivan omanlainen julkisivuverkko. Myös verkkopaneelien kokoa ja muita mittoja voidaan muuttaa tarvittaessa.


LANKAVERKKOMALLIT

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle