ZEN 325x300 1
ZEN Fratelli Mariani levyverkko
1.9.2021
wire mesh carillon 1
CARILLON Fratelli Mariani lankaverkko
13.3.2017
fratelli mariani lankaverkot onda refe
  parallax background

  ARKKITEHTUURIVERKOT FRATELLI MARIANI


  Laadukkaat ja monipuoliset Fratelli Mariani arkkitehtuuriverkot (MARIANItech®) voidaan jakaa kahteen ryhmään, levyverkot sekä lankaverkot. Molemmista julkisivuverkoista löytyy laaja valikoima erilaisia malleja, niitä voidaan myös räätälöidä ja toteuttaa eri materiaaleista.

  LANKAVERKOT

  Fratelli Mariani tarjoaa myös erilaiset lankaverkot arkkitehtuuriin ja julkisivuihin. Käyttökohteita voivat olla julkisivut, seinät, kaiteet, sisätilat, katot, tilanjakajat yms. Lankaverkkoja valmistetaan monella eri tavalla, kuten kutomalla ja pakottamalla. Näiltä sivuilta löydät valmiita malleja, joiden joukosta arkkitehdit ja suunnittelijat voivat poimia omiin tarkoituksiinsa täydellisen julkisivuverkon.

  Alta löydät valmiita lankaverkkomalleja. Materiaaleina lankaverkoissa käytetään esim. HST, RST, alumiini, kupari, pronssi ja messinki ym. Mikäli valmiiden mallien joukosta ei löydy tarkoitukseen sopivaa, voidaan asiakkaalle räätälöidä aivan omanlainen julkisivuverkko. Myös verkkopaneelien kokoa ja muita mittoja voidaan muuttaa tarvittaessa.

  fratelli-mariani-lankaverkot-onda-refe
  fratelli-mariani-lankaverkot-regimental-refe

  LANKAVERKKOMALLIT

  TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

  Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
  tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

   0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle