rhomboidal RM250
RHOMB RM 250 levyverkko teollisuus Fratelli Mariani
21.11.2022
round 2 5
ROUND Ø2,5 levyverkko teollisuus Fratelli Mariani
22.11.2022

LEVYVERKOT TEOLLISUUS FRATELLI MARIANI


Spinea maahantuo laajan valikoiman laadukkaita Fratelli Mariani levyverkkoja teollisuuteen (MARIANIindustry®). Levyverkot valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä ja ne soveltuvat erinomaisesti teollisuuden eri tarpeisiin. Levyverkkoja käytetään mm. autoteollisuudessa, kodinkoneissa, kemianteollisuudessa, aurinkoenergiatuotteissa sekä monissa muissa eri alojen sovelluksissa.Yleisimmin käytetyt levymateriaalit ovat teräs, sinkitty teräs, RST, HST sekä alumiini.

ROUND LEVYVERKOT

Fratelli Marianin levyverkot teollisuuteen valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä. Levyverkko on yhtenäisen rakenteensa ansiosta vahva ja kestävä eikä siitä tule hukkamateriaalia valmistuksessa. Laajasta valikoimasta eri reikäkokoja ja muotoja löytyvät vaihtoehdot useiden eri teollisuuden alojen tarpeisiin.

Näiltä sivuilta löydät Round levyverkkokoot. Round on pyöreä reikämuoto ja litistettynä se näyttää ja tuntuu aivan reikälevyltä. Materiaaleina levyverkoissa käytetään esim. HST, RST, alumiini, teräs, sinkitty teräs ym.

Mitat eri verkoille: pituus L x leveys C, silmän pituus DL, silmän leveys DC, Levyvahvuus Sp, Säieleveys Av, valmiin levyn kokonaispaksuus St


ROUND LEVYVERKKOKOOT

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle