reikälevy, pyöreä reikä, RST, HST, teräs, Spinea Oy, referenssi
Reikälevyt
3.6.2016
hitsatut refe3
Teräsverkot
7.6.2016
parallax background

KUVIOLEVYT


Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja erilaisista kuviolevyistä, kyynellevyistä ja värjätyistä kuviolevyistä. Ruostumattoman ja haponkestävän teräksen ylivertaisen korroosionkestävyyden ansiosta kuviolevyt tarjoavat täydellisen ja kestävän ratkaisun vaativiin käyttökohteisiin.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  Yleistä tietoa kuviolevyistä


  Kuvio-, peili- ja kyynellevy valikoimastamme löytyy eri käyttötarpeisiin sopivia ratkaisuja silloin, kun suunnitellaan näyttäviä ratkaisuja. Ruostumattoman ja haponkestävän teräksen ylivertainen korroosionkestävyys tarjoaa todella pitkäikäisen ja näyttävän ratkaisun vaativiinkin kohteisiin.

  Kuvio- ja koristevalssatut levyt heijastavat upeasti valoa pinnan kuvioista johtuen. Levyille on ominaista pinnan sileys ja liukkaus. Kuvioista johtuen levyt hylkivät erinomaisesti likaa ja sormenjälkiä, joten puhtaana pitäminen on helppoa. Levyt kestävät todella hyvin kulutusta ja lisäksi ne ovat hitsattavuudeltaan erinomaisia. Koristevalssatuissa levyissä vain toinen puoli on kuvioitu ja toinen puoli on sileä.

  Korkealaatuiset peilihiotut ruostumattomat teräslevyt soveltuvat upeasti tyylikkääseen sisä- ja ulkorakentamiseen. Levyn heijastava, peilimäinen pinta antaa rakennukselle modernin ja raikkaan ilmeen, luomalla samalla tilan tuntua. Titaaninitridipinnoitetut teräslevyt ovat erityisen kestäviä UV-säteilyä vastaan. Värjätyissä peililevyissä väri ei haalistu auringonpaisteessa ajan saatossakaan, kuten maalattujen pintojen kanssa saattaa käydä. Värjätyt levyt ovat varma valinta silloin, kun etsitään tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja. Käyttökohteita ovat muun muassa julkisivut, katot, pylväät, keittiöt, hissien sisäverhoilut - vain mielikuvitus on rajana.

  Ruostumattomasta teräksestä valmistetut liukuestelevyt ovat sertifioituja laatutuotteita. Ne ovat kestävyydeltään erittäin pitkäikäisiä ja kitkaominaisuuksiltaan erinomaisia. Ihanteellisia käyttökohteita ovat lattiat, lavat ja kaikenlaiset kulkuväylät, joissa on paljon liikennettä, missä käyttö on kovaa ja joilta vaaditaan turvallisuutta.

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle