hl led1
Kuviolevyt
6.6.2016
Valmissuodin materiaalissa AISI 316
Levyverkot teollisuus
14.11.2022
parallax background

TERÄSVERKOT


Meiltä saat laajan valikoiman erilaisia teräsverkkoja. Toimitamme niin kudottuja, hitsattuja kuin pakotettuja verkkoja. Yleisimmät raaka-aineet ovat ruostumaton teräs (RST) ja haponkestävä teräs (HST). Muut materiaalit kyselyjen mukaan.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  Yleistä tietoa teräsverkoista


  Spinea oy toimittaa laajan valikoiman erilaisia teräs- ja seulaverkkoja. Toimitamme niin kudottuja, hitsattuja kuin pieniaaltoisesti ja yksipuolisesti pakotettuja verkkoja. Yleisimmät raaka-aineet ovat ruostumaton teräs (RST), haponkestävä teräs (HST), teräs ja sinkitty teräs. Pieniaaltoisesti pakotettuja verkkoja voidaan toimittaa myös alumiinista valmistettuina. Muut materiaalit, kuten messinki ja kupari kyselyjen mukaan.

  Kudotut lankaverkkomme valmistetaan yleensä ruostumattomasta teräksestä ja haponkestävästä teräksestä. Lankaverkot toimitetaan rullissa. Kudottuja lankaverkkoja käytetään suodatuksessa, erottelussa, seulonnassa ja esim. puristinviiroissa. Suosituin verkkotyyppimme kudotuissa verkoissa on yksinkertainen, vakiokudottu teräsverkko. Verkosta käytetään myös nimeä Square Weave tai Plain Weave. Verkossa loimi- ja kudelangat ylittävät ja alittavat toisensa vuorotellen ja niiden läpimitta on yleensä sama. Vapaa-aukko on neliö.

  Vakiokudottujen verkkojen lisäksi toimitamme myös muita metalliverkkoja, jotka toimivat hieman eri tavalla kuin vakiokudottu teräsverkko. Twilled Weave (TW) on metalliverkko, joissa loimi- ja kudelangat ylittävät ja alittavat aina kaksi lankaa. Vapaa-aukko on neliö ja tällainen kudonta tuottaa kestävämpää verkkoa.

  Dutch Weave –verkko on erittäin tiheästi kudottu verkko, jossa loimilangat ovat suuremmat kuin kudelangat. Dutch Weave –kudotut metalliverkot omaavat korkean suodatustason ja ne kestävät erinomaisesti kuorman painetta. Dutch Weave verkko kudotaan niin tiheäksi, että sille ei voida laskea tyypillistä vapaa-aukkoa, vaan eri kokoisille verkoille ilmoitetaan mesh –luku. Twilled Dutch Weave (TDW) -verkko on muuten samanlainen erittäin tiheästi kudottu verkko, kuin Dutch Weave, mutta Twilled Dutch Weave verkossa kudelangat punotaan ristiin. Tässäkin verkkotyypissä loimilangat ovat paksummat kuin kudelangat ja verkko on niin tiheäksi kudottu, että sille ei voida myöskään laskea tyypillistä vapaa-aukkoa, vaan eri kokoisille verkoille ilmoitetaan mesh-luku.

  Edellä mainittujen verkkojen lisäksi toimitusohjelmaamme kuuluu lisäksi Reversed Dutch Weave (TDW) -verkko, joka on kuin Dutch Weave –verkko, mutta tässä kudonnassa kudelangat ovat paksummat kuin loimilangat. Reversed Dutch Weave –metalliverkko omaa niin ikään erittäin korkean suodatustason ja ne kestävät erittäin hyvin kuorman painetta. Verkko on kudottu niin tiheästi, että eri kokoisten verkkojen vapaa-aukko ilmoitetaan mesh-lukuna.

  Hitsatuissa Square Mesh -lankaverkoissa yleisimmät raaka-aineet ovat teräs, sinkitty teräs, ruostumaton teräs (RST) ja haponkestävä teräs (HST). Hitsatut lankaverkot / metalliverkot toimitetaan arkkeina tai rullissa. Hitsattuja teräsverkkoja käytetään yleisimmin suojaverkkoina, rappausverkkoina, julkisivuissa, häkkivarastoissa ja konesuojaverkkoina. Hitsatut lankaverkot sopivat myös erinomaisesti pieneläintorjuntaan. Hitsattujen verkkojen ollessa levynä, langan jako ilmoitetaan langan keskeltä seuraavan langan keskelle. Tästä muodostuu määritelmä silmäkoolle (silmäkoko L).

  Pieniaaltoisesti pakotettu (PP) teräsverkko on kudottu verkko, jossa profiili on samanlainen kummallakin puolella verkkoa. Pieniaaltoisesti pakotetut teräsverkot sopivat hyvin muun muassa murtosuojiksi, tukiverkoiksi, suojaverkoiksi, seulontaan ja kaideverkoiksi. Pakotettuja teräsverkkoja on saatavilla niin rullissa kuin levyinäkin. Yleisimmät materiaalit näissä ovat haponkestävä (HST) ja ruostumaton (RST) teräs, teräs, sinkitty teräs ja alumiini.

  Yleisimmät teollisuudenalat, joissa verkkoja käytetään, ovat muun muassa elintarvike-, lääke-, kemian- ja autoteollisuus.

   

   

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle