parallax background

REFERENSSIT


Tältä sivulta löydät erilaisia Spinean referenssikohteita.

Hanasaaren kulttuurikeskus

Tuote: Arkkitehtuuriverkko Codina MIES R
Materiaali: kupari

Peruskorjauksen ja laajennuksen jäljiltä Hanasaaren kulttuurikeskus Espoossa on kuin merivedellä pesty ja raikkaassa tuulessa tuuletettu. Talo on entistä avarampi ja ilmavampi, mutta alkuperäinen henki ja tyyli ovat tallella.

Uudistukset tehtiin tyylikkäästi rakennuksen alkuperäistä henkeä kunnioittaen. Julkisivun elementit saatettiin nykypäivän vaatimusten tasolle. Kulttuurikeskus sai yhden lisäkerroksen, jonka ulkopinta verkotettiin Codinan MIES R arkkitehtuuriverkolla. Materiaaliksi valittiin pitkäikäinen ja huoleton kupari, joka ajansaatossa patinoituu tummaksi.

Lähipalvelukeskus Hertsi

Tuote: Levyverkko Fratelli Mariani RAVAL
Materiaali: Pulverimaalattu alumiini RAL 9010

Metroaseman tuntumassa, Itäväylän varrella sijaitseva Hertsi kokoaa saman katon alle runsaasti päivittäispalveluita alueen asukkaille. Kauppojen ja ravintoloiden lisäksi Hertsiin on sijoitettu ensimmäistä kertaa Helsingissä kirjasto ja nuorisotalo samaan tilaan.

Hertsin kauppakeskuksen sisäpihalla kohoavat ylväät porrastornit päällystettiin näyttävästi Spinean pulverimaalatuilla verkkolevyillä.

  • Rakennuttaja: Kiinteistö Oy Helsingin Gigahertsi
  • Arkkitehti: L Arkkitehdit Oy

Kalasataman sähköasema

Tuote: Arkkitehtuuriverkko Codina EIFFEL 40100
Materiaali: haponkestävä teräs

Kalasataman sähköasema ja sen suunnittelusta vastannut Arkkitehtitoimisto Virkkunen & Co valittiin Vuoden Metallijulkisivu -palkinnon saajaksi torstaina 12.9.2019 PLOOTU19 -tapahtumassa.

Metalliteollisuus jakaa Vuoden Metallijulkisivu -palkinnon perustuen metallin hyödyntämiseen innovatiivisella ja kestävällä tavalla. Palkinto jaettiin tuolloin ensimmäistä kertaa Suomessa.

Kalastaman Sähköaseman pääurakoitsijana toimi Oy Rakennuspartio. Spinea Oy vastasi julkisivuverkon toimituksesta sekä asennusurakasta yhteistyössä Alupro Oy:n kanssa. Oli kunnia saada olla mukana toteuttamassa upeaa kokonaisuutta.

  • Rakennuttaja: Helen Sähköverkko Oy
  • Urakoitsija: Oy Rakennuspartio
  • Arkkitehti: Arkkitehtitoimisto Virkkunen & Co
  • Verkkoasentaja: Spinea & Alupro Oy

Nahkahousuntie 5 KOy

Tuote: Reikälevy LR10x50-19x60
Materiaali: Kantattu alumiini RAL 8004

Uudisrakennuskohde Helsingin Lauttasaaressa sai tyyliinsä sopivan, modernin ilmeen pulverimaalatuista reikälevyistä. Levyt toimivat erinomaisesti myös aurinkosuojina.

  • Rakennuttaja: Kiinteistö Oy Nahkahousuntie 5
  • Arkkitehti: EKE-Rakennus Oy

Neilikkatie 11 Vantaa

Tuote: Reikälevy Mevaco Chess 20
Materiaali: cor-ten

Betonimuurin verhouslevy

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista