hl led1
Kuviolevyt
6.6.2016
parallax background

REIKÄLEVYT


Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja erilaisista reikälevyistä. Edustamamme reikälevyt valmistetaan huolellisesti testatuista materiaaleista. Yleisimmät materiaalit teräslevyinä on ruostumaton teräs (RST) ja haponkestävä teräs (HST)

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  Yleistä tietoa reikälevyistä


  Visuaalinen, kestävä ja monikäyttöinen reikälevy (reikäpelti) toimii ihanteellisesti niin ulko- kuin sisätiloissakin. Laajasta valikoimasta erimuotoisia rei´ityksiä suunnittelija voi luoda joko peittävän tai läpinäkyvän ratkaisun.

  Reikälevyjä voi käyttää lukuisissa erilaisissa tiloissa, olipa kyseessä julkisivu, ulkotilat, yksityinen suoja tai sisustusratkaisu. Kiitos reikälevyjen joustavan monikäyttöisyyden, ne soveltuvat niin laadukkaisiin kylpytilaratkaisuihin, visuaalisiksi tilanjakajiksi tai erilaisiksi suojaelementeiksi. Laaja valikoima materiaaleja ja erilaisia reikämuotoja mahdollistavat lukemattoman määrän erilaisia suunnitteluratkaisuja. Suunnittelijan unelma – luovuudella ei ole rajoja!

  Reikälevyä voidaan kutsua eri nimillä, kuten esimerkiksi reikäpelti, perforoitu levy ja teräsohutlevy. Rei’ityksiä on useita erilaisia, kuten on käyttötarkoituksiakin ja levyjä voidaan valmistaa myös asiakkaan piirustusten mukaisesti. Teräs-, sinkitty teräs- ja alumiinilevyjä on saatavilla myös pulveripolttomaalattuina, myös ruostumattomia ja haponkestäviä reikälevyjä voidaan maalata, vaikka se ei ole tarpeellista ulkoasennuksessa.

  Vakiorei’itykset ovat pyöreä reikä (R), neliöreikä (C), pitkä reikä (ovaali, suorakaide LR/LC), hunajakenno/Hexagon (H) sekä erikoisreikälevyt (CL – Creative Line). Reikälevyjä voidaan käyttää ilmastointijärjestelmissä (ilmastointireikälevynä), suodattimissa (suodatinreikälevynä), seuloissa (seulontareikälevynä), suojakaiteissa (kaidereikälevynä), seinäelementteinä (elementtireikälevynä), alakattomateriaalina (alakattoreikälevynä), suojalevyinä (suojareikälevynä) sekä näkösuojina (näkösuojareikälevynä). Reikälevyt sopivat suodatukseen sekä erotteluun, niitä käytetään erittäin paljon teollisessa muotoilussa, aita- / näkösuojana, huonekaluteollisuudessa, rakennusteollisuudessa, sisustamisessa, sekä julkisivumateriaaleina.

  Reikälevy on kestävä ja kierrätettävissä oleva vaihtoehto, joten tästä syystä reikälevyt ovat ympäristön kannalta ystävällinen ratkaisu. Reikälevyjä on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja näistä yleisimmät ovat teräs, ruostumaton teräs (RST), haponkestävä teräs (HST), sinkitty teräs, Corten-teräs sekä alumiini. Näiden lisäksi reikäpeltejä on saatavilla myös monissa muissa materiaaleissa kuten kupari, messinki ja titaanisinkki.  

  Helsingin varastossamme pidämme yli 150 eri reikälevymallia, ja varastomme muokkaantuu jatkuvasti pitkälti asiakkaidemme tarpeiden ja kysynnän mukaisesti. Tehdastoimituksella saamme nopealla aikataululla tuotteita, jotka eivät löydy heti varastostamme. Pitkään kestänyt mutkaton yhteistyö yhdessä edustamamme saksalaisen Mevaco GmbH:n kanssa on joustavaa, tehokasta ja tehtaan valikoima päivittyy jatkuvasti. Kappalemäärät eivät ole ongelma, sillä toimitamme pienetkin määrät, aivan yhdestä kappaleesta aina suurempiin eriin saakka.

  Alla selityksiä lyhennyksille:

  • Jakotyypit: kolmiojako T, vinoneliöjako M, neliöjako U
  • Vakiolevykoot: 1000 x 2000, 1250 x 2500 ja 1500 x 3000 mm
  • %  - Avoin alue - reikien muodostama tyhjä ala prosentteina koko levyn alasta.

   

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle