parallax background

AJANKOHTAISTA / UUTUUDET


Tällä sivulla voit tutustua Spinean ajankohtaisimpiin asioihin sekä tutustua uutuustuotteisiin.

Teräsosaston uutuudet


Spinea uutuudet Teräsverkot rakentamiseen

Teräsverkot rakentamiseen

Olemme poimineet erityisesti pienrakentamiseen tarkoitettuja teräsverkkoja valikoimastamme: räystäsverkot, rappausverkot, pieneläinverkot, hyönteisverkot jne. löydät helposti uudesta esitteestämme.

Lataa esite (pdf) >>

Spinea viherseinä Fratelli Mariani Chelsea levyverkko

Viherseinä

Upea ja kestävä vertikaali viherjulkisivu Fratelli Marianin CHELSEA –levyverkosta. Pehmennä kaupunkikuvaa ja luo näyttäviä viherseiniä tällä levyverkolla ja köynnöskasveilla. Verkon silmäkoko ja materiaali on huolellisesti valittu, jotta kasvit viihtyvät levyverkon kanssa. Teollinen rakentaminen ja viherrakentaminen näyttävästi sulassa sovussa.

Katso lisätietoa viherseinästä>>

Ganter Norm


uutuudet-ganter-norm-3-2019

Uutuuksia 2020

Ganter Normin uutuuksissa mm. akselikytkimiä sekä useita antibakteerisia tuotteita sekä elintarviketeollisuuteen soveltuvia tuotteita.

Katso Ganter Norm uutuuksia 2020>>

Spinea Ganter Griff pneumaattiset

Pneumaattiset puristimet

Pneumaattisilla puristimilla on erilaisia ​​käyttökohteita koneen ja laitteen rakenteessa. Niitä käytetään kiristämiseen, työkappaleiden pitäminen ja sijoittaminen. Uutuutena mallistoon on tullut malli GN 962, GN 875 sekä GN 876.

Katso Ganter Griff uutuuksia >>

Spinea Ganter Griff indikaattorit

Indikaattorit

Elektroniset paikannusindikaattorit GN 9153 voidaan kytkeä radioyksikköön GN 9150 (ohjausyksikkö) langattomana järjestelmänä nopeaa paikannusta varten.

Katso uutuustuotteita >>

Uutta liukukiskoilta


uutuudet-Cais-M-sarjan-teleskooppinen-liukuportti

Cais M sarjan teleskooppinen liukuportti. Max aukeama 8 metriä!

Cais M sarjan kaksilehtinen teleskooppiliukuporttijärjestelmä. Teleskooppinen liukuportti aukeaa 2 kertaa nopeammin, kuin normaali yksilehtinen liukuportti ja tarvitsee toimiakseen 2 kertaa vähemmän tilaa, kuin yksilehtinen liukuportti. Kiskot on tehty Saksalaisesta kuumasinkitystä laadukkaasta lattateräksestä, joka on muovattu muotoonsa Cais:in tehtaalla Tsekeissä. Tämän liukuporttijärjestelmän toimivuus on testattu + 50 Celsiusasteen -, sekä – 37 Celsiusasteen lämpötiloissa. Liukuporttijärjestelmä tarvitsee toimiakseen tukevat liukuportin rungot, joiden pohjaan kiskot kiinnitetään esim. pultein. (kiskoissa reiät pulteille 400mm välein ) Järjestelmää on testattu yli 32 000 sykliä ilman ongelmia.

Katso video >>

Spinea Valcomp Herkules Glass liukukiskot lasiovelle

Valcomp liukukiskot lasioville

Valcomp yleisjärjestelmä lasiselle liukuovelle toimii erinomaisesti. Laadukkaassa tuotteelle myönnetään on peräti 25 vuoden takuu! Tutustu helppoon liukuovijärjestelmään sivuillamme.

Katso liukukiskot lasiovelle >>

Kylmäosasto


uutuudet-daikin-altherma

Daikin Altherma Ilmavesilämpö- pumput omakotitaloihin, liiketiloihin tai halleihin

Daikin Altherma on täydellinen ratkaisu rakennuksen energiankulutuksen optimointiin. Rakennatpa sitten uutta tai saneeraat vanhaa rakennusta, Daikinilta löytyy juuri oikea ilmavesilämpöpumppu tarpeisiinne. Energiataloudellinen lämmitysratkaisu niin omakotitaloihin kuin liiketiloihin.

Katso lisätietoa tuotteesta >>

Spinea siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Helposti siirrettävät ilmastointilaitteet niin kotiin kuin toimistoon! Helppoa viilennystä siellä missä tarvitaan. Tutustu uudistuneeseen mallistoon.

Katso ilmastointilaitteet >>

Spinea Oy
Spinea Oy3 päivää sitten
Aucklandin keskustassa, Uudessa-Seelannissa, on 10-kerroksinen rakennus, Wynyard, joka on muutettu eri tarkoituksia palvelevaksi rakennuskompleksiksi. Rakennuksesta löytyy hotelli, toimistoja, kaupallisia ja yksityisiä tiloja, sekä 385 auton pysäköintialue. Esteettinen julkisivu kunnioittaa rakennuksen eri käyttömuotoja ja siksi metalliverkoksi valikoitui Codina Architectural malli EIFFEL 40100. Suunnittelusta vastasi peddlethorp architecture studio.

#spineaoy #codinaarchitectural #julkisivuverkko #arkkitehtuuriverkko #auckland #wynyard100
Spinea Oy
Spinea Oy1 viikko sitten
Lontoon finanssialueen keskittymässä sijaitsevassa 22 Bishopsgaten toimistorakennuksessa on 62 kerrosta, joka on alueensa korkein yltäen 278 metriin. Rakennuksen 57 hissiä palvelevat päivittäin noin 13 000 henkilöä. Jokainen tornin hissi on verhoiltu upeasti Codina Architectural Jacobsen 612 verkolla, luoden retron ja teollisen ilmeen.

Lisätietoja linkistä -> https://codinaarchitectural.com/project/22-bishopsgate-office-building/

#spineaoy #codinaarchitectural #hissi #elevator #22bishopsgate #london
Spinea Oy
Spinea Oy2 viikkoa sitten
Ruotsin Västervikissä 1950-luvulla rakennettu vesitorni kaipasi modernisointia, joten Sweco Tukholman arkkitehdit päättivät luoda tornille uuden ”ihon” Codina Architectural EIFFEL 40100 arkkitehtuuriverkolla. 900m2:n verkon asennuksessa käytettiin Codinan TF-30 kiinnitysjärjestelmää.
Projektissa toteutettiin myös arkkitehtuurinen ulkovalaistus, joka luo ilta-aikaan vesitornin ympärille
näyttävän värivalo-shown.
Metallipaneelien asennuksesta vastasi Artmesh, joka on yksi Codinan Pohjoismaiden jakelijoista.

Kuva: Åke E:son Lindman.

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko #facadedesign #facade #facadecladding #julkisivuverkko #architecture #architecturedesign #vesitorni #watertower
Spinea Oy
Spinea Oy2 viikkoa sitten
Codina Architectural MIES R -verkko on nyt saatavilla myös messinkisenä.
Messingin kultaisesta värisävystä johtuen, verkosta valmistetaan yleensä koristeellisia osia muun muassa oviin ja ikkunoihin.
Messinki sisältää kuparin ja sinkin seosta. Jos materiaalia ei vahaa tai lakkaa, sillä on taipumus reagoida ympäristön olosuhteisiin, jolloin siihen kehittyy ruskean tai vihreän harmaita sävyjä. Tätä useat suunnittelijat tavoittelevatkin lopputulemaksi. Kun ainutlaatuinen viimeistely lisätään pienispiraaliseen MIES R-metalliverkkoon, saadaan siitä monikäyttöinen tuote, jota voidaan hyödyntää erilaisissa projekteissa, kuten verhona tai tilanjakajana sisätilaprojekteissa.
Messinki ei ainoastaan ole koristeellinen ja monipuolinen materiaali, vaan se on kaikista teollisista seoksista ympäristöystävällisin ja kaiken lisäksi vielä antibakteerinenkin.

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko
Spinea Oy
Spinea Oy3 viikkoa sitten
Viime vuosina kaupunkilaiset ovat käyttäneet liikkumiseen yhä enemmän polkupyöriä ja sähköpotkulautoja. Juuri tämän vuoksi kaupungit rakentavat urbaaneja pysäköintitiloja ”vihreille” kulkuneuvoille. Varsin hyvä esimerkki on polkupyörähotelli Oslon Lørenskogin juna-asemalla. Tämä ainutlaatuinen pysäköintitila toteutettiin Codina Architectural EIFFEL 40150 metalliverkolla. Näyttävä verkko ei ainoastaan suojaa kulkuvälineitä, vaan läpinäkyvyytensä vuoksi tila pysyy ilmavana.
Urbaanin projektin suunnittelun takana on Sweco Norge

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko #architecturedesign #bikehotel #oslo #norway #parking #pysäköinti
Spinea Oy
Spinea Oy3 viikkoa sitten
Arkkitehtuuriverkko EIFFEL 20100 on täydellinen vaihtoehto suurien julkisivujen peittämiseen tai koristelemiseen.
Verkkoa pystytään valmistamaan suurina leveyksinä, jolloin verkolla voidaan peittää suuriakin alueita. Tämä tarkoittaa myös sitä, että verkon asennuksessa tarvitaan vähemmän yksittäisiä verkkopaneeleita, jolloin säästetään rutkasti aikaa asennuksessa.
Kuten koko Codina Architectural metalliverkkojen valikoima, myös EIFFEL 20100 -malli voidaan valmistaa useissa viimeistely- ja värisävyissä.

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko #julkisivuverkko #architecturedesign #facadedesign #facade
0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle