parallax background

AJANKOHTAISTA / UUTUUDET


Tällä sivulla voit tutustua Spinean ajankohtaisimpiin asioihin sekä tutustua uutuustuotteisiin.

Kylmäosasto


Takaisinveto Olimpia Splendid

Tuotteidemme turvallisuus ja laatu ovat keskeisiä tavoitteita. Kaikki tuotteemme on testattu ja hyväksytty eurooppalaisten tuoteturvallisuusstandardien mukaisesti. Äskettäin on käynyt ilmi, että jotkut siirrettävät ilmastointilaitteet Olimpia Splendid DOLCECLIMA AIR PRO 14 (koodi 01917, sarjanumerot 3150A0080001 - 3150A0081728) tuotteista, jotka on toimitettu 2019 kesällä, voi niissä mahdollisesti olla valmistusvirhe sähkökaapelin eristyksessä, joka voi aiheuttaa palovaaran. Pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme laitepalautuksia koskien, palautuksen jälkeen voimme toimittaa korvaavan tuotteen tilalle.

Teräsosaston uutuudet


Teräsverkot rakentamiseen

Olemme poimineet erityisesti pienrakentamiseen tarkoitettuja teräsverkkoja valikoimastamme: räystäsverkot, rappausverkot, pieneläinverkot, hyönteisverkot jne. löydät helposti uudesta esitteestämme.

Lataa esite (pdf) >>

Viherseinä

Upea ja kestävä vertikaali viherjulkisivu Fratelli Marianin CHELSEA –levyverkosta. Pehmennä kaupunkikuvaa ja luo näyttäviä viherseiniä tällä levyverkolla ja köynnöskasveilla. Verkon silmäkoko ja materiaali on huolellisesti valittu, jotta kasvit viihtyvät levyverkon kanssa. Teollinen rakentaminen ja viherrakentaminen näyttävästi sulassa sovussa.

Katso lisätietoa viherseinästä>>

Ganter Norm


Uutuuksia 2020

Ganter Normin uutuuksissa mm. akselikytkimiä sekä useita antibakteerisia tuotteita sekä elintarviketeollisuuteen soveltuvia tuotteita.

Katso Ganter Norm uutuuksia 2020>>

Pneumaattiset puristimet

Pneumaattisilla puristimilla on erilaisia ​​käyttökohteita koneen ja laitteen rakenteessa. Niitä käytetään kiristämiseen, työkappaleiden pitäminen ja sijoittaminen. Uutuutena mallistoon on tullut malli GN 962, GN 875 sekä GN 876.

Katso Ganter Griff uutuuksia >>

Indikaattorit

Elektroniset paikannusindikaattorit GN 9153 voidaan kytkeä radioyksikköön GN 9150 (ohjausyksikkö) langattomana järjestelmänä nopeaa paikannusta varten.

Katso uutuustuotteita >>

Uutta liukukiskoilta


Cais M sarjan teleskooppinen liukuportti. Max aukeama 8 metriä!

Cais M sarjan kaksilehtinen teleskooppiliukuporttijärjestelmä. Teleskooppinen liukuportti aukeaa 2 kertaa nopeammin, kuin normaali yksilehtinen liukuportti ja tarvitsee toimiakseen 2 kertaa vähemmän tilaa, kuin yksilehtinen liukuportti. Kiskot on tehty Saksalaisesta kuumasinkitystä laadukkaasta lattateräksestä, joka on muovattu muotoonsa Cais:in tehtaalla Tsekeissä. Tämän liukuporttijärjestelmän toimivuus on testattu + 50 Celsiusasteen -, sekä – 37 Celsiusasteen lämpötiloissa. Liukuporttijärjestelmä tarvitsee toimiakseen tukevat liukuportin rungot, joiden pohjaan kiskot kiinnitetään esim. pultein. (kiskoissa reiät pulteille 400mm välein ) Järjestelmää on testattu yli 32 000 sykliä ilman ongelmia.

Katso video >>

Valcomp liukukiskot lasioville

Valcomp yleisjärjestelmä lasiselle liukuovelle toimii erinomaisesti. Laadukkaassa tuotteelle myönnetään on peräti 25 vuoden takuu! Tutustu helppoon liukuovijärjestelmään sivuillamme.

Katso liukukiskot lasiovelle >>

Kylmäosasto


Daikin Altherma Ilmavesilämpö- pumput omakotitaloihin, liiketiloihin tai halleihin

Daikin Altherma on täydellinen ratkaisu rakennuksen energiankulutuksen optimointiin. Rakennatpa sitten uutta tai saneeraat vanhaa rakennusta, Daikinilta löytyy juuri oikea ilmavesilämpöpumppu tarpeisiinne. Energiataloudellinen lämmitysratkaisu niin omakotitaloihin kuin liiketiloihin.

Katso lisätietoa tuotteesta >>

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Helposti siirrettävät ilmastointilaitteet niin kotiin kuin toimistoon! Helppoa viilennystä siellä missä tarvitaan. Tutustu uudistuneeseen mallistoon.

Katso ilmastointilaitteet >>

Spinea Oy
Spinea Oy3 viikkoa sitten
Valitettavasti puhelinnumeromme 09 374 1066 ei toimi väliaikaisesti, johtuen operaattorin järjestelmäongelmista. Chat ja sähköposti spinea@spinea.fi toimivat normaalisti.
Spinea Oy
Spinea Oy1 kuukausi sitten
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Merry Christmas and Happy New Year!
Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!
¡Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo!
Buon Natale e felice anno nuovo!
Joyeux Noël et bonne année!
Veselé Vánoce a šťastný nový rok!
Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!
God Jul och Gott Nytt År!
Häid jõule ja head uut aastat!
Spinea Oy
Spinea Oy1 kuukausi sitten
Spinea Oy on vuonna 1992 perustettu tekninen tukku- & maahantuontiliike. Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä yrityksistä PK-sektorin laitevalmistajiin...
Spinea Oy
Spinea Oy4 kuukautta sitten
Tämä 6-kerroksinen parkkitalo sijaitsee kehittyvällä alueella Ranskan Nizzassa.
Ympäristö on erittäin vetovoimainen ja houkuttelee yrityksiä, joiden tavoitteena on noudattaa kestävän kehityksen periaatteita.
Parkkitalon kapasiteetti on suunniteltu 499 autolle, joista huomattava osa on sähköautopaikkoja. Lisäksi parkkitalossa on 196m2:n kokoinen alue polkupyöriä varten. Katolla on aurinkosähköpaneelit, joiden avulla rakennus on omavarainen energian saannin suhteen.
Julkisivu on verhoiltu upeasti Codina Architectural EIFFEL 4050 ruostumattomalla teräsverkolla, joka on kiinnitetty alla olevaan struktuuriin. Verkon kolmiulotteinen asennus mahdollistaa leikittelyn erilaisilla valoefekteillä vuorokauden kaikkina aikoina. Näyttävä verkko naamioi autot hienosti rakennuksen sisäpuolelle. Kiinnityksessä on käytetty T-60 kiinnitysjärjestelmää.

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko #architecture #architecturedesign
Spinea Oy
Spinea Oy4 kuukautta sitten
Pariisissa sijaitseva vakuutusyhtiö AG2R La Mondialen toimistotilojen porraskaiteet ja kulkuväylät on suunniteltu sekä rakennettu käyttäen valkoiseksi pulverimaalattua Codina Architectural GAUDI F-metalliverkkoa. Tämä suunnittelutyö on osa Interface Studio tiimin projektia uudistaa toimistoja, ja antaa niille moderni ja visuaalisesti näyttävä ilme.
Nämä toimistot sijaitsevat Le Thémis rakennuksessa Pariisin ZAC Clichy-Batignolles eco-alueella. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtistudio Corinne Vezzoni et associés ja sisustus studio Atelier MLH. Tämä rakennuskompleksi on palkittu lukuisilla ympäristöpalkinnoilla.

#spineaoy #codinaarchitectural
Spinea Oy
Spinea Oy4 kuukautta sitten
Aucklandin keskustassa, Uudessa-Seelannissa, on 10-kerroksinen rakennus, Wynyard, joka on muutettu eri tarkoituksia palvelevaksi rakennuskompleksiksi. Rakennuksesta löytyy hotelli, toimistoja, kaupallisia ja yksityisiä tiloja, sekä 385 auton pysäköintialue. Esteettinen julkisivu kunnioittaa rakennuksen eri käyttömuotoja ja siksi metalliverkoksi valikoitui Codina Architectural malli EIFFEL 40100. Suunnittelusta vastasi peddlethorp architecture studio.

#spineaoy #codinaarchitectural #julkisivuverkko #arkkitehtuuriverkko #auckland #wynyard100

Kirjaudu

Salasana unohtunut?

0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle