parallax background

AJANKOHTAISTA / UUTUUDET


Tällä sivulla voit tutustua Spinean ajankohtaisimpiin asioihin sekä tutustua uutuustuotteisiin.

Kylmäosasto


Takaisinveto Olimpia Splendid

Tuotteidemme turvallisuus ja laatu ovat keskeisiä tavoitteita. Kaikki tuotteemme on testattu ja hyväksytty eurooppalaisten tuoteturvallisuusstandardien mukaisesti. Äskettäin on käynyt ilmi, että jotkut siirrettävät ilmastointilaitteet Olimpia Splendid DOLCECLIMA AIR PRO 14 (koodi 01917, sarjanumerot 3150A0080001 - 3150A0081728) tuotteista, jotka on toimitettu 2019 kesällä, voi niissä mahdollisesti olla valmistusvirhe sähkökaapelin eristyksessä, joka voi aiheuttaa palovaaran. Pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme laitepalautuksia koskien, palautuksen jälkeen voimme toimittaa korvaavan tuotteen tilalle.

Teräsosaston uutuudet


Teräsverkot rakentamiseen

Olemme poimineet erityisesti pienrakentamiseen tarkoitettuja teräsverkkoja valikoimastamme: räystäsverkot, rappausverkot, pieneläinverkot, hyönteisverkot jne. löydät helposti uudesta esitteestämme.

Lataa esite (pdf) >>

Viherseinä

Upea ja kestävä vertikaali viherjulkisivu Fratelli Marianin CHELSEA –levyverkosta. Pehmennä kaupunkikuvaa ja luo näyttäviä viherseiniä tällä levyverkolla ja köynnöskasveilla. Verkon silmäkoko ja materiaali on huolellisesti valittu, jotta kasvit viihtyvät levyverkon kanssa. Teollinen rakentaminen ja viherrakentaminen näyttävästi sulassa sovussa.

Katso lisätietoa viherseinästä>>

Ganter Norm


Uutuuksia 2020

Ganter Normin uutuuksissa mm. akselikytkimiä sekä useita antibakteerisia tuotteita sekä elintarviketeollisuuteen soveltuvia tuotteita.

Katso Ganter Norm uutuuksia 2020>>

Pneumaattiset puristimet

Pneumaattisilla puristimilla on erilaisia ​​käyttökohteita koneen ja laitteen rakenteessa. Niitä käytetään kiristämiseen, työkappaleiden pitäminen ja sijoittaminen. Uutuutena mallistoon on tullut malli GN 962, GN 875 sekä GN 876.

Katso Ganter Griff uutuuksia >>

Indikaattorit

Elektroniset paikannusindikaattorit GN 9153 voidaan kytkeä radioyksikköön GN 9150 (ohjausyksikkö) langattomana järjestelmänä nopeaa paikannusta varten.

Katso uutuustuotteita >>

Uutta liukukiskoilta


Cais M sarjan teleskooppinen liukuportti. Max aukeama 8 metriä!

Cais M sarjan kaksilehtinen teleskooppiliukuporttijärjestelmä. Teleskooppinen liukuportti aukeaa 2 kertaa nopeammin, kuin normaali yksilehtinen liukuportti ja tarvitsee toimiakseen 2 kertaa vähemmän tilaa, kuin yksilehtinen liukuportti. Kiskot on tehty Saksalaisesta kuumasinkitystä laadukkaasta lattateräksestä, joka on muovattu muotoonsa Cais:in tehtaalla Tsekeissä. Tämän liukuporttijärjestelmän toimivuus on testattu + 50 Celsiusasteen -, sekä – 37 Celsiusasteen lämpötiloissa. Liukuporttijärjestelmä tarvitsee toimiakseen tukevat liukuportin rungot, joiden pohjaan kiskot kiinnitetään esim. pultein. (kiskoissa reiät pulteille 400mm välein ) Järjestelmää on testattu yli 32 000 sykliä ilman ongelmia.

Katso video >>

Valcomp liukukiskot lasioville

Valcomp yleisjärjestelmä lasiselle liukuovelle toimii erinomaisesti. Laadukkaassa tuotteelle myönnetään on peräti 25 vuoden takuu! Tutustu helppoon liukuovijärjestelmään sivuillamme.

Katso liukukiskot lasiovelle >>

Kylmäosasto


Daikin Altherma Ilmavesilämpö- pumput omakotitaloihin, liiketiloihin tai halleihin

Daikin Altherma on täydellinen ratkaisu rakennuksen energiankulutuksen optimointiin. Rakennatpa sitten uutta tai saneeraat vanhaa rakennusta, Daikinilta löytyy juuri oikea ilmavesilämpöpumppu tarpeisiinne. Energiataloudellinen lämmitysratkaisu niin omakotitaloihin kuin liiketiloihin.

Katso lisätietoa tuotteesta >>

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Helposti siirrettävät ilmastointilaitteet niin kotiin kuin toimistoon! Helppoa viilennystä siellä missä tarvitaan. Tutustu uudistuneeseen mallistoon.

Katso ilmastointilaitteet >>

2 viikkoa sitten
2 viikkoa sitten
3 viikkoa sitten
1 kuukausi sitten
5 kuukautta sitten
9 kuukautta sitten
Spinea Oy
Spinea Oy2 viikkoa sitten
Tarjous - Midea Oasis Plus Nordic -ilmalämpöpumppu nyt asennettuna alkaen hintaan 1730,00€ (sis. alv 24%).

Nykyaikainen ja tyylikäs ilmalämpöpumppu, joka mahdollistaa erittäin hyvän lämmöntuoton kylmemmilläkin keleillä sekä tehokkaan viilennyksen kuumina kesäpäivinä. Midea Oasiksessa on WiFi-ohjain, joten ilmalämpöpumpun hallinnointi on helppoa paikasta riippumatta. Ilmalämpöpumppu käyttää energiaystävällistä R32 kylmäainetta.

Pyydä tarjous: https://spinea.fi/tuotteet/ilmalampopumput-midea/

#spineaoy #midea #ilmalampopumppu #lämpöpumppu #viilennys #lämmitys #koti #kodinlämpö
Spinea Oy
Spinea Oy
Spinea Oy2 viikkoa sitten
HELM kiskoista on moneksi!

Mikäli teillä on suunnitteilla liukuoven tai hitsausverhojen ripustaminen, suuremman kuljetin- tai maalauslinjan rakentaminen, niin voitte olla varmoja siitä, että HELM liukukiskoilla tarve on täytettävissä laadukkailla ja kestävillä osilla - lähes 100 vuoden kokemuksella.

#spinea #helmtracks #helm #woelm #liukukisko #liukuovijärjestelmä #kuljetinjärjestelmä #hitsausverhot
Spinea Oy
Spinea Oy3 viikkoa sitten
CAIS Twin Drive saranaporttisarja

Twin Drive on tilaa säästävä ja maksimaalisen aukeaman mahdollistava kaksilehtinen saranaporttisarja. Twin Drive 3.0 sarjan mukana toimitetaan: Twin Drive taittomekanismi, sekä portin keskiosan taitoksen saranat. Lisäksi tarvitset vain portin lehdet, uloimmat saranat ja työkalut. Yhdellä Twin Drive setillä on mahdollista sulkea ja avata 3 metrin levyinen alue. Portti on myös mahdollista automatisoida.
#spineaoy #cais #saranaportti #pihasuunnittelu #turvallisuus #portti
Spinea Oy
Spinea Oy
Spinea Oy1 kuukausi sitten
Haluamme kiittää asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme menestystä vuoteen 2023!

We want to thank all our customers and partners for the past year and wish you a peaceful Christmas and Happy New Year 2023.
Spinea Oy
Spinea Oy2 kuukautta sitten
Tiedämme, miten paljon harmittaa, kun lämmityskulut kipuavat yhä uusiin ennätyslukemiin, anna meidän auttaa.
Spinea Oy
Spinea Oy2 kuukautta sitten
Spinea laajentaa tuotevalikoimaa varastotuotteissa.

Palvellaksemme asiakkaitamme paremmin ja nopeammin, olemme ottaneet varasto-ohjelmaamme myös levyverkot.

Käy tutustumassa kotisivuillamme tai oheisesta linkistä.