parallax background

SPINEA OY


Laaja valikoima terästä ja tekniikkaa suoraan varastossa - Asiakaslähtöinen palvelu ja tuotetuki
- Nopeat toimitukset - Kustannustehokas hinnoittelu
 

TEKNISEN ALAN TUKKULIIKE

Spinea Oy on vuonna 1992 perustettu tekninen tukku- ja maahantuontiliike sekä luotettava liikekumppani kylmäurakoinnin ja ilmastoinnin jäähdytyksen kaikilla osa-alueilla.

Olemme vakavarainen yksityisomisteinen perheyritys jo toisessa polvessa. Spinean toimintakulttuurin kiinteänä osana on alusta alkaen ollut korkea toimitusvarmuus sekä tinkimätön suhtautuminen tuotteiden ja asiakaspalvelun laatuun.


Meistä

Yli 30 vuoden kokemus on tehnyt meistä asiakaslähtöisen, monipuolisen tavarantoimittajan sekä luotettavan yhteistyökumppanin. Tuotevalikoimamme on jakautunut pääosin neljään osastoon; teräs, tarvike, laite ja kylmäurakointi.

Saavutamme yhteiset tavoitteet motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Työllistämme noin 20 alan ammattilaista, jotka tuottavat päivittäin kumppaneillemme lisäarvoa luomalla toimivia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Tiivis yhteistyö asiakkaidemme ja toimittajien kanssa edesauttaa kehittämään liiketoimintamme jatkuvasti vastaamaan markkinoiden muuttuvia trendejä sekä vaatimuksia. Asiakkaamme on edellytys koko yrityksemme olemassaololle ja tästä haluammekin kiittää kaikkia asiakkaitamme.


Edustamamme toimittajat ovat tarkoin valittuja, alansa parhaista. Tuotteiden kriteereinä on aina tinkimätön laatu ja kustannustehokkuus. Tavoitteenamme on löytää yhteistyössä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeitaan parhaiten vastaavat ja kestävät ratkaisut, niin pienissä kuin isoissakin projekteissa.

Toimintakulttuurimme ei ole pelkästään tulokseen suuntautuva, vaan vastuullinen toiminta on meille myös erityisen tärkeää. Yrityksemme arvot ovat laatu, toimitusvarmuus ja joustavuus, joista myös asiakkaamme tuntevat meidät. Näillä arvoilla jatkamme edelleen tulevaisuuteen.

 


Helsingin Tattarisuon toimitiloistamme löytyy teräs- ja tarvikeosaston tyylikäs showroom. Levyverkot, reikälevyt ja spiraaliverkot sekä koneenosat ovat asetettu näyttävästi esille näyttelytilaamme.

Suunnittelijat, arkkitehdit ja muut hankintahenkilöt ovat ystävällisesti tervetulleita tutustumaan tuotteisiimme paikan päälle. Ammattitaitoinen ja innokas myyntihenkilöstömme esittelee mielellään laadukkaita tuotteitamme.

 

 

PÄÄMIEHET

MEVACO on Euroopan johtava reikälevyjen ja levyverkkojen valmistaja – kaiteita, aitoja, portteja, julkisivuja ja arkkitehtuuria varten. Erittäin kattava ja laadukas tuotevalikoima. Mevacolla on yli 20 000 asiakasta ympäri Eurooppaa, joita palvelevat 135 työntekijämme 10 paikkakunnalla Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Ranskassa, Italiassa, Unkarissa ja Puolassa sekä muita kumppaneita Skandinaviassa, Romaniassa, Tšekin tasavallassa, Sloveniassa ja Baltian maissa. Tuotevalikoimaa laajennetaan säännöllisesti ja se sisältää sekä vakiotuotteita että räätälöityjä tuotteita.

Yli sata vuotta sitten perustettu Codina valmistaa edelleen Woven Wire Cloth -kankaita prosesseihin ja koneisiin kaikenlaisille teollisuudenaloille. Myös arkkitehtuuri ja muotoilu ovat vahvasti mukana Codinan toiminnassa. Arkkitehtoniset metalliverkot tarjoavat luovia sekä toiminnallisia että esteettisiä ratkaisuja: julkisivuja, verhouksia, verhoja, kattoja jne. useissa erilaisissa materiaaleissa ja viimeistelyissä.

Fratelli Marianin metalliverkot arkkitehtuuriin ja julkisivuihin kulkevat Marianitech -tuotemerkin alla. Laadukkailla arkkitehtuuriverkoilla on pitkät perinteet. Lähes sata vuotias yritys on aloittanut tiensä Italiassa alueella, jossa kudontatekniikka kohtasi laadukkaan metalliosaamisen. Nyt sen levyverkkoja ja lankaverkkoja käytetään arkkitehtuurissa ja julkisivuissa ympäri maailman.
Ganter perustettiin vuonna 1894 alunperin konepajana Furtwangenissa, Schwarzwaldissa, ja ensimmäinen standardiosien luettelo esiteltiin jo vuonna 1912 - viisi vuotta ennen saksalaisen standardisoimisjärjestön Deutsche Industrie Normin (DIN) perustamista. Nykyään perheyrityksen johdossa on jo neljäs sukupolvi, ja siitä on kasvanut johtava standardiosien kehitys-, valmistus- ja myyntiyhtiö, jonka tuotekantaan sisältyy yli 60 000 osaa valmiina lähetettäväksi asiakkaille. Voidakseen taata suuntauksen säilymisen myös tulevaisuudessa, Ganter tukeutuu tuotekannan jatkuvaan kehittämiseen, uusimpaan tekniikkaan perustuvaan tuotantoon ja logistiikkaan, sekä vahvojen kumppanien muodostamaan maailmanlaajuiseen verkostoon.

Woelm GmbH on edustanut perinteitä, innovaatioita ja laatua jo 96 vuoden ajan. Yritys on asettanut standardeja liitosteknologian ja kuljetintekniikan liiketoiminta-alueilla alusta alkaen. Nordrhein-Westfalenin Heiligenhausissa sijaitseva perheyritys on tunnettu HELM -liukukiskoista ja liukukiskojärjestelmistä sekä KWS -ovikomponenteista ja -kaideratkaisuista.

Cais on omistautunut valmistamaan parhaat liukuovi- ja liukuporttilaitteistot. Alusta lähtien suunta korkeaan laatuun on ollut liikkeellepaneva voima. Laajan tutkimus- ja kehitystyön jälkeen CAIS on siinä asemassa, että voi tarjota laadukkaimmat tuotteet porttimarkkinoille.
Vuonna 1956 perustettu Olimpia Splendid on ainutlaatuisten, innovatiivisten tuotteidensa ansiosta maailman johtava ilmastointi-, lämmitys-, ilmankäsittely- ja vesikiertoisten järjestelmien valmistaja. Olimpia Splendid on yli 60 vuoden ajan esitellyt Italiassa valmistettuja tuotteitaan kansainvälisillä markkinoilla yli 45 maassa.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista