SPINEA OY


Laaja valikoima terästä ja tekniikkaa suoraan varastossa - Asiakaslähtöinen palvelu ja tuotetuki
- Nopeat toimitukset - kustannustehokas hinnoittelu

TEKNISEN ALAN TUKKULIIKE

Spinea Oy on vuonna 1992 perustettu tekninen tukku- & maahantuontiliike. Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä yrityksistä pk-sektorin laitevalmistajiin ja jälleenmyyjiin.
 

SUOMALAISEN TYÖN PUOLESTA

Spinea markkinoi työtä ja tuotantoa helpottavia, suomalaisten käyttäjien arvostamia kokonaistaloudellisia merkkituotteita.

Esitteisiimme olemme painaneet vain esimerkkejä, sillä tuotelistamme kasvaa jatkuvasti laadukkailla ja taloudellisilla tuotteilla.

PÄÄMIEHET

 
MEVACO on Euroopan johtava reikälevyjen ja levyverkkojen valmistaja – kaiteita, aitoja, portteja, julkisivuja ja arkkitehtuuria varten. Erittäin kattava ja laadukas tuotevalikoima. Mevacolla on yli 20 000 asiakasta ympäri Eurooppaa, joita palvelevat 135 työntekijämme 10 paikkakunnalla Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Ranskassa, Italiassa, Unkarissa ja Puolassa sekä muita kumppaneita Skandinaviassa, Romaniassa, Tšekin tasavallassa, Sloveniassa ja Baltiassa. maat. Tuotevalikoimaa laajennetaan säännöllisesti ja se sisältää sekä vakiotuotteita että räätälöityjä tuotteita.
 
Yli sata vuotta sitten perustettu Codina valmistaa edelleen Woven Wire Cloth -kankaita prosesseihin ja koneisiin kaikenlaisille teollisuudenaloille. Myös arkkitehtuuri ja muotoilu ovat vahvasti mukana Codinan toiminnassa. Arkkitehtoniset metalliverkot tarjoavat luovia sekä toiminnallisia että esteettisiä ratkaisuja: julkisivuja, verhouksia, verhoja, kattoja jne. useissa erilaisissa materiaaleissa ja viimeistelyissä.
 
Fratelli Marianin metalliverkot arkkitehtuuriin ja julkisivuihin kulkevat Marianitech -tuotemerkin alla. Laadukkailla arkkitehtuuriverkoilla on pitkät perinteet. Lähes sata vuotias yritys on aloittanut tiensä Italiassa alueella, jossa kudontatekniikka kohtasi laadukkaan metalliosaamisen. Nyt sen levyverkkoja ja lankaverkkoja käytetään arkkitehtuurissa ja julkisivuissa ympäri maailman.
 
Ganter perustettiin vuonna 1894 alunperin konepajana Furtwangenissa, Schwarzwaldissa, ja ensimmäinen standardiosien luettelo esiteltiin jo vuonna 1912 - viisi vuotta ennen saksalaisen standardisoimisjärjestön Deutsche Industrie Normin (DIN) perustamista. Nykyään perheyrityksen johdossa on jo neljäs sukupolvi, ja siitä on kasvanut johtava standardiosien kehitys-, valmistus- ja myyntiyhtiö, jonka tuotekantaan sisältyy yli 60 000 osaa valmiina lähetettäväksi asiakkaille. Voidakseen taata suuntauksen säilymisen myös tulevaisuudessa, Ganter tukeutuu tuotekannan jatkuvaan kehittämiseen, uusimpaan tekniikkaan perustuvaan tuotantoon ja logistiikkaan, sekä vahvojen kumppanien muodostamaan maailmanlaajuiseen verkostoon.
 
Woelm GmbH on edustanut perinteitä, innovaatioita ja laatua jo 96 vuoden ajan ja se on asettanut standardeja liitosteknologian ja kuljetintekniikan liiketoiminta-alueilla alusta alkaen. Nordrhein-Westfalenin Heiligenhausissa sijaitseva perheyritys on kasvanut kahdesta toiminnasta HELM -liukukiskot ja liukukiskojärjestelmät sekä KWS ovikomponentit ja kaideratkaisut.
 
Cais on omistautunut valmistamaan parhaat liukuovi- ja liukuporttilaitteistot. Alusta lähtien suunta korkeaan laatuun on ollut liikkeellepaneva voima. Laajan tutkimus- ja kehitystyön jälkeen CAIS on siinä asemassa, että voi tarjota laadukkaimmat tuotteet porttimarkkinoille.
 
Vuonna 1956 perustettu Olimpia Splendid on ainutlaatuisten, innovatiivisten tuotteidensa ansiosta maailman johtava ilmastointi-, lämmitys-, ilmankäsittely- ja vesikiertoisten järjestelmien valmistaja. Olimpia Splendid on yli 60 vuoden ajan esitellyt Italiassa valmistettuja tuotteitaan kansainvälisillä markkinoilla yli 45 maassa.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  Kirjaudu

  Salasana unohtunut?

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle