kylmäurakointi
Urakointi
28.6.2016
ilmalämpöpumput kotiisi edullisesti ja nopeasti.
Liiketilojen ja toimistojen kylmäurakointi
6.7.2016
parallax background

KYLMÄURAKOINTI


Spinea on liikekumppanisi kylmän ja ilmastoinnin jäähdytyksen osa-alueilla. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sisältäen myös sovellusasiantuntemuksen.

Spinea – Ilmastointiratkaisut energiatehokkaaseen jäähdytykseen ja lämmitykseen

Spinean kylmäosasto tarjoaa asiakkailleen juuri oikean valikoiman tuotteita, sovellustuntemusta ja palvelua auttaakseen asiakkaita kohtaamaan kasvavat ilmastoinnin jäähdytysalan tarpeet kustannustehokkaalla tavalla. Toteutamme ammattitaidolla niin jäähdytys, lämpöpumppu kuin kuivausjärjestelmien toteutukset.

Tarjoamme laadukkaiden laitteiden lisäksi suunnittelu, asennus, käynnistys ja huoltopalveluita. Järjestelmät soveltuvat esim. julkisten tilojen ilmastoinnin jäähdytykseen, ATK -ja teletilojen jäähdytykseen sekä toimisto- ja tuotantotilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Asiantuntijamme ja osaava huoltohenkilöstömme ovat valmiita tukemaan projektin etenemistä aina suunnittelun alkumetreiltä kohteen elinkaaren loppuun saakka.parallax background

OLETKO KIINNOSTUNUT KYLMÄURAKOINNISTA?

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

MEIHIN LUOTTAVAT MYÖS

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle