kylmäurakointi
Urakointi
28.6.2016
ilmalämpöpumput kotiisi edullisesti ja nopeasti.
Liiketilojen ja toimistojen kylmäurakointi
6.7.2016
kylmäurakointi

kylmäurakointi

  parallax background

  KYLMÄURAKOINTI


  Spinea on liikekumppanisi kylmän ja ilmastoinnin jäähdytyksen osa-alueilla. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sisältäen myös sovellusasiantuntemuksen.

  Spinea – Ilmastointiratkaisut energiatehokkaaseen jäähdytykseen ja lämmitykseen

  Spinean kylmäosasto tarjoaa asiakkailleen juuri oikean valikoiman tuotteita, sovellustuntemusta ja palvelua auttaakseen asiakkaita kohtaamaan kasvavat ilmastoinnin jäähdytysalan tarpeet kustannustehokkaalla tavalla. Toteutamme ammattitaidolla niin jäähdytys, lämpöpumppu kuin kuivausjärjestelmien toteutukset.

  Tarjoamme laadukkaiden laitteiden lisäksi suunnittelu, asennus, käynnistys ja huoltopalveluita. Järjestelmät soveltuvat esim. julkisten tilojen ilmastoinnin jäähdytykseen, ATK -ja teletilojen jäähdytykseen sekä toimisto- ja tuotantotilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

  Asiantuntijamme ja osaava huoltohenkilöstömme ovat valmiita tukemaan projektin etenemistä aina suunnittelun alkumetreiltä kohteen elinkaaren loppuun saakka.  Suurkiinteistöjen kylmäurakointi
  parallax background

  OLETKO KIINNOSTUNUT KYLMÄURAKOINNISTA?

  Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

  MEIHIN LUOTTAVAT MYÖS

  TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

  Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
  tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

   0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle