PMS 110
HEAVYMESH PMS 110 levyverkko teollisuus Fratelli Mariani
22.11.2022
jousiterasnauhat artikkelikuva
Teräslangat ja teräsnauhat
27.6.2016

LEVYVERKOT TEOLLISUUS FRATELLI MARIANI


Spinea maahantuo laajan valikoiman laadukkaita Fratelli Mariani levyverkkoja teollisuuteen (MARIANIindustry®). Levyverkot valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä ja ne soveltuvat erinomaisesti teollisuuden eri tarpeisiin. Levyverkkoja käytetään mm. autoteollisuudessa, kodinkoneissa, kemianteollisuudessa, aurinkoenergiatuotteissa sekä monissa muissa eri alojen sovelluksissa. Yleisimmin käytetyt levymateriaalit ovat teräs, sinkitty teräs, RST, HST sekä alumiini.

LEVYVERKOT

Teräksiset ja metalliset levyverkot teollisuuteen sopivat esim. seuloihin, suodatukseen, suojaverkoiksi, autoteollisuuteen, kodinkoneisiin, kemianteollisuuteen, aurinkoenergiatuotteisiin, . Levyverkot valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä. Jotkut mallit voidaan myös mankeloida litteäksi. Monipuolinen valikoima sisältää useita eri kokoja. Yleisimmät levyverkkomateriaalit ovat ruostumaton teräs (RST), haponkestävä teräs (HST), alumiini, sinkitty teräs, teräs ja Corten-teräs. Muut materiaalit tilauksesta.

Levyverkon osien mitat:

 • silmän pituus DL
 • silmän leveys DC
 • Levyvahvuus Sp
 • Säieleveys Av
 • valmiin levyn kokonaispaksuus St
 • valmiin verkon kokonaisleveys H
 • valmiin verkon kokonaispituus L

Valmistusmenetelmä

Levyverkot ovat ympäristöystävällinen valinta. Verkkolevyjä voidaan pitää vihreimpänä valintana, kun puhutaan terästuotteista. Valmistuksessa teräskelasta leikataan leikkurin avulla ja yhdellä liikkeellä samaan aikaan venyttäen verkot, jonka vuoksi metallihukkaa ei muodostu lainkaan valmistusprosessin aikana. Verkkolevyjen valmistus ei vaadi siis lainkaan hitsaamista. Hukkamateriaalia ei synny ollenkaan ja tästä syystä vaikutukset ympäristöön ovat huomattavasti pienemmät. Kun ylimääräistä jätettä ei synny, tarkoittaa se huomattavasti pienempiä kustannuksia sekä valmistajalle ja tätä myöten ostajalle.

Verkkolevy on vastuullinen, kestävä ja järkevä valinta, joka toimii erinomaisesti teollisuudessa ja monissa eri tuotteissa.

Litistys

Levyverkot voidaan myös litistää, jotta saadaan täysin sileä ja tasainen pinta. Tällä menetelmällä palautetaan levyn alkuperäinen paksuus.

Muut ominaisuudet

Verkkolevyt ovat innovatiivisia tuotteita, joilla on paras hintalaatusuhde. Ne voidaan räätälöidä teknisten tarpeiden ja ulkonäön mukaisesti. Levyverkot soveltuvat useisiin eri metallintyöstöprosesseihin, esim. taivutukseen, leikkaukseen, hitsaukseen sekä maalaukseen.  Erilaiset pintakäsittelyt, kuten pulverimaalaus, lakkaus ja alumiinin värianodisointi takaavat pitkän eliniän ja melkein rajattomat mahdollisuudet.   


LEVYVERKON MUOTOILU

Erilaisia muotoja verkkolevyn silmälle ovat vinosuunnikas (rhomb), pyöreä (round), kuusikulmainen (hexagonal), neliö (square) ja ns. mikroverkko. Rhomb levyverkko on kaikkein yleisemmin käytetty tyyppi. Sen erityinen silmän muoto mahdollistaa hyvän ilman ja valon kulun, ja tarjoaa houkuttelevan esteettisen ulkonäön. Pyöreä silmäinen verkkolevy on vaihtoehto reikälevylle ja sen etuna hukkamateriaalia ei synny. 

Mikroverkkolevyjä käytetään suodattimissa sekä muissa sovelluksissa, joissa pitää suodattaa erityisen pieniä partikkeleita. Mikrolevyverkon täydellisenä vastakohtana voidaan pitää erittäin vahvoja verkkolevyjä eli heavymesh, jotka ovat valmistettu esim. 5,0 mm vahvasta teräksestä. Nämä soveltuvat mm. suojaverkoiksi, huoltotasoiksi ja ajorampeiksi.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle