Teollisuuspyyhekauppa
7.1.2021
spinea suojamatot ja öljynimeytysmatot
Suojamatot ja imeytysmatot
23.6.2016
parallax background

Konepyyhkeet ja suojamatot


Spinean Ranex teollisuuspyyhkeet on laadukkaita ja edullisia käyttää verrattuna muihin kilpailijoiden tuotteisiin. Spinean suojamatot sekä öljynimeytysmatot soveltuu loistavasti teollisuuslaitoksille ja korjaamoille.

Kone- ja teollisuuspyyhkeet

Spinean Ranex teollisuus- ja konepyyhkeillä pyyhit lika- ja öljytahrat helposti ja nopeasti. Hyvä laatu ja kilpailukykyiset hinnat!

Ranex ja Passeli -liinat imevät itseensä 10 kertaa oman painonsa ja kestävät kaikki liuottimet sekä yleisimmät hapot. Erittäin edullisia käyttää verrattuna muihin vastaaviin. Jokaiselle käyttäjäryhmälle oma tyyppinsä: Ranex-teollisuus, Ranex-siivous ja Ranex-korjaamo, Ranex-kirjapaino, Ranex-korjaamo, Ranex-teollisuus, Ranex-telakka. Ranex ovat Spinea Oy:lle tuoterekisteröityjä tuotteita.

Spinea-konepyyhkeet sekä trikoot ovat ekologinen, kestävä ja taloudellinen ratkaisu teollisuuteen ja muuhun käyttöön, jossa puhdistus- ja pyyhintäriepuja kuluu paljon. Pyyhkeet on pakattu 10 kg:n paketteihin. Saatavana on neljää lajiteltua pyyhelaatua: Kirjava-pyyhe, Valkoinen-pyyhe, Kirjava-trikoo, Valkoinen-trikoo.


parallax background

OLETKO KIINNOSTUNUT SPINEAN TEOLLISUUSPYYKEISTÄ?

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

ESIMERKKEJÄ MALLEISTA

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle