100009 teollisuuspyyhe ranex tumma
Teollisuuspyyhekauppa
7.1.2021
spinea suojamatot ja öljynimeytysmatot
Suojamatot ja imeytysmatot
23.6.2016
Teollisuuspyyhkeet ja konepyyhkeet

Teollisuuspyyhkeet ja konepyyhkeet

  parallax background

  Konepyyhkeet ja suojamatot


  Spinean Ranex teollisuuspyyhkeet on laadukkaita ja edullisia käyttää verrattuna muihin kilpailijoiden tuotteisiin. Spinean suojamatot sekä öljynimeytysmatot soveltuu loistavasti teollisuuslaitoksille ja korjaamoille.

  Kone- ja teollisuuspyyhkeet

  Spinean Ranex teollisuus- ja konepyyhkeillä pyyhit lika- ja öljytahrat helposti ja nopeasti. Hyvä laatu ja kilpailukykyiset hinnat!

  Ranex ja Passeli -liinat imevät itseensä 10 kertaa oman painonsa ja kestävät kaikki liuottimet sekä yleisimmät hapot. Erittäin edullisia käyttää verrattuna muihin vastaaviin. Jokaiselle käyttäjäryhmälle oma tyyppinsä: Ranex-teollisuus, Ranex-siivous ja Ranex-korjaamo, Ranex-kirjapaino, Ranex-korjaamo, Ranex-teollisuus, Ranex-telakka. Ranex ovat Spinea Oy:lle tuoterekisteröityjä tuotteita.

  Spinea-konepyyhkeet sekä trikoot ovat ekologinen, kestävä ja taloudellinen ratkaisu teollisuuteen ja muuhun käyttöön, jossa puhdistus- ja pyyhintäriepuja kuluu paljon. Pyyhkeet on pakattu 10 kg:n paketteihin. Saatavana on neljää lajiteltua pyyhelaatua: Kirjava-pyyhe, Valkoinen-pyyhe, Kirjava-trikoo, Valkoinen-trikoo.


  Kone- ja teollisuuspyyhkeet
  parallax background

  OLETKO KIINNOSTUNUT SPINEAN TEOLLISUUSPYYKEISTÄ?

  Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

  ESIMERKKEJÄ MALLEISTA

  TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

  Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
  tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

   0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle