midea multi
Split jäähdytyslaitteet
28.5.2020
lampopumppukauppa artikkelikuva
Lämpöpumppukauppa
20.1.2021
parallax background

ILMALÄMPÖPUMPUT


Ilmalämpöpumput lämmittävät sekä viilentävät asunnon, toimiston, autotallin, varaston ja mökin. Nordic mallien ilmalämpöpumput säätävät portaattomasti lämmityksen ja jäähdytyksen tehoa. Inverter ilmalämpöpumput säästävät energiaa antamalla tehoa vain tarpeen mukaan. Kylmäaineena ECO R410A.

Ilmalämpöpumppu on monitoimilaite

Ilmalämpöpumppu toimii varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalla vähentäen lämmityskustannuksia. Kuumana kesäpäivänä ilmalämpöpumput poistavat liian kosteuden sekä viilentävät miellyttävästi ja parantavat sisäilman laatua. Ilmalämpöpumppu käyttää ilmassa olevaa lämpöenergiaa, jota vain siirretään ulkoa sisälle tai päinvastoin. Laitteen sisäyksikön avulla ilma siirtyy tasaisesti koko asuntoon ja energian kulutus alenee huomattavasti.

Ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista vähentää kodin energiakustannukset ja hiilidioksidipäästöt jopa puoleen. Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen lämmönlähde ja sitä suositellaan käytettäväksi lähes kaikissa rakennuksissa. Oikean tehoista ilmalämpöpumppua valittaessa on huomioitava talon koko, muoto ja energialuokka. Ilmalämpöpumppu sopii kaikkialle, missä tarvitaan lämmitystä, viilennystä ja raikkaampaa sisäilmaa. Myymme vain pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltuja laitteita.

parallax background

OLETKO KIINNOSTUNUT ILMALÄMPÖPUMPUISTA?

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella,
niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Katso ilmalämpöpumput seuraavilta merkeiltä

0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle