midea multi
Split jäähdytyslaitteet
28.5.2020
panasonic ilmalampopumppu
Lämpöpumppukauppa
20.1.2021
panasonic ilmalampopumppu
  parallax background

  ILMALÄMPÖPUMPUT


  Ilmalämpöpumput lämmittävät sekä viilentävät asunnon, toimiston, autotallin, varaston ja mökin. Nordic mallien ilmalämpöpumput säätävät portaattomasti lämmityksen ja jäähdytyksen tehoa. Inverter ilmalämpöpumput säästävät energiaa antamalla tehoa vain tarpeen mukaan. Kylmäaineena ECO R410A.

  Ilmalämpöpumppu on monitoimilaite

  Ilmalämpöpumppu toimii varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalla vähentäen lämmityskustannuksia. Kuumana kesäpäivänä ilmalämpöpumput poistavat liian kosteuden sekä viilentävät miellyttävästi ja parantavat sisäilman laatua. Ilmalämpöpumppu käyttää ilmassa olevaa lämpöenergiaa, jota vain siirretään ulkoa sisälle tai päinvastoin. Laitteen sisäyksikön avulla ilma siirtyy tasaisesti koko asuntoon ja energian kulutus alenee huomattavasti.

  Ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista vähentää kodin energiakustannukset ja hiilidioksidipäästöt jopa puoleen. Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen lämmönlähde ja sitä suositellaan käytettäväksi lähes kaikissa rakennuksissa. Oikean tehoista ilmalämpöpumppua valittaessa on huomioitava talon koko, muoto ja energialuokka. Ilmalämpöpumppu sopii kaikkialle, missä tarvitaan lämmitystä, viilennystä ja raikkaampaa sisäilmaa. Myyme vain pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltuja laitteita.

  panasonic_ilmalampopumppu
  lampopumppukauppa_banneri
  parallax background

  OLETKO KIINNOSTUNUT ILMALÄMPÖPUMPUISTA?

  Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella,
  niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

  Katso ilmalämpöpumput seuraavilta merkeiltä

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle