panasonic aquarea mainpage16 08
Ilmavesilämpöpumput tarjous
23.10.2020
ilmanjaahdyttimet profiilikuvat
Ilmanjäähdyttimet
17.11.2016
parallax background

ILMAVESILÄMPÖPUMPUT (IVLP)


Ilmavesilämpöpumppu kerää lämpöenergiaa ilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Lämpöenergiaa saadaan ulkoilmasta ja se luovutetaan vesivaraajaan, josta käyttövesi siirtyy huonetiloihin. Ilma-vesilämpöpumpuilla saat ulkoilmasta energiaa edullisesti kiinteistön lämmitykseen. Kompressorin avulla käyttövesi voidaan lämmittää jopa +65°C asti.

Monipuolinen ilmavesilämpöpumppu juuri sinulle

Ilmavesilämpöpumppu on ratkaisu, joka hyödyntää luonnon energian lähteitä maksimaalisesti tuottaakseen lämpöä kotiisi, ilmavesilämpöpumppu on nykyaikainen ja edullinen lämmitysmuoto. Samalla kun säästät lämmityskuluissa, säästät myös ympäristöä. Ilmavesilämpöpumpun tuottamasta energiasta pääosa on uusiutuvaa energiaa. Kaikki edustamamme ilmavesilämpöpumput ovat valmistettu Euroopassa ja suunniteltu toimimaan pohjoisen sääoloissa.

parallax background

HALUATKO TARJOUKSEN ILMAVESILÄMPÖPUMPUSTA?

Täytä lomakkeen tiedot. Teemme sinulle parhaan tarjouksen ilmavesilämpöpumpuista!

Panasonic Aquarea ilmavesilämpöpumput

Panasonicin ilmavesilämpöpumppu toimii tehokkaasti myös talvella. Se tuottaa täyden nimellistehon -15° pakkasella ja lämpöä vielä silloinkin, kun elohopea laskee -30 asteeseen. Jos pakkanen kiristyy vielä tästäkin, sisäänrakennettu sähkövastus varmistaa lämmön riittävyyden.

Lataa esite tästä >>

Fujitsu Waterstage ilmavesilämpöpumput

Fujitsu ilmavesilämpöpumppu on täydellinen talonlämmittäjä. Laite hoitaa koko rakennuksen lämmöntarpeen tai se voidaan kytkeä vanhan järjetelmän rinnalle. Erittäin tehokas ilmavesilämpöpumppu, joka sitoo ulkoilmasta lämpöenergiaa ja luovuttaa sen lämmitysverkkoon korkealla hyötysuhteella.

Lataa esite tästä >>

Toshiba Estia R32 ilma-vesilämpöpumput

ESTIA R32 -ilmavesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu asuntojen lämmitykseen ja viilennykseen. ESTIA R32 käyttää ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten se on täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseksi. Toshiba ESTIA R32 -ilmavesilämpöpumpun edistykselliset lämmitys- ja jäähdytystoiminnot takaavat merkittävät energiansäästöt sekä uudisrakennuksissa että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneerauksessa.

Lataa esite tästä >>

Daikin Altherma ilmavesilämpöpumput

Daikin Altherma on täydellinen ratkaisu rakennuksen energiankulutuksen optimointiin. Rakennatpa sitten uutta tai saneeraat vanhaa rakennusta, Daikinilta löytyy juuri oikea ilmavesilämpöpumppu tarpeisiinne. Energiataloudellinen lämmitysratkaisu niin omakotitaloihin kuin liiketiloihin.

Lataa esite tästä >>

Mitsubishi Hydrolution ilmavesilämpöpumput

Mitsubishi ilmavesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen, nykyaikainen ja tehokas tapa tuottaa pientalon tarvitsema lämmitysvesi ja lämmin käyttövesi. Sisäyksikössä on valmiina 270 litran varaaja, vesitilan sähkö- vastus, lämmönvaihdin, kiertopumppu ja tarvittavat ohjauslaitteet.

Lataa esite tästä >>

Midea M Thermal ilma-vesilämpöpumput

Kompakti, yhden puhaltimen rakenne tarjoaa suuremman tehon pienemmällä äänenvoimakkuudella. Markkinoiden kapein sisäyksikkö (vain 270 mm) on helppo ratkaisu lämmitysjärjestelmän muutokseen. Invertteri -tekniikalla varustetulla ulkoyksiköllä on erinomainen lämmitysteho myös ääriolosuhteissa. Kuuman veden lämpötila jopa 60°C -15°C pakkasessa.

Lataa esite tästä >>

Ilmavesilämpöpumppu uudis- ja saneerauskohteisiin.

Ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Ilmavesilämpöpumpulla voidaan korvata aiempi lämmitysjärjestelmä tai se voidaan asentaa aiemman lämmitysjärjestelmän rinnalle. Koska ilmavesilämpöpumppu ottaa energiansa ympäröivästä ilmasta, se ei tarvita porakaivoa eikä keruuputkistoa. Nykyaikaiset ilmavesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua parhaimmillaan jopa 60 % sähkö- ja öljylämmityksen rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilmavesilämpöpumpun oikea mitoitus on energian säästön kannalta erityisen tärkeää. Hankinta hinta riippuu aina kohteesta, yleinen hinta vaihteluväli asennettuna on 7000-13000 euroa. Kotitalouksissa asennustyöstä saa lisäksi noin 1000-2000 euroa verottajalta takaisin kotitalousvähennyksen muodossa.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus

Ilma-vesilämpöpumput ammattitaidolla asennettuna koteihin ja taloyhtiöihin. Ilma vesilämpöpumpun asentaminen vaatii erikoisosaamista, sähkötyöt, pumpun mitoittaminen, sijoittaminen ja putkistoon yhdistäminen on tehtävä oikein, jotta pumppu toimisi optimaalisesti ja sen käyttöikä pysyisi pitkänä. Ilma-vesilämpöpumpun asennus ei vaadi paljon aikaa 1-2 vrk – lämpökatko pääsääntöisesti 1 työpäivä.

0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle