Midea sisäyksikkö
Midea – ilmalämpöpumput
1.12.2020
panasonic aquarea mainpage16 08
Ilmavesilämpöpumput
17.11.2016
panasonic aquarea mainpage16 08

ilma vesi lämpöpumppu

  parallax background

  ILMAVESILÄMPÖPUMPUT (IVLP)


  Ilmavesilämpöpumppu kerää lämpöenergiaa ilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Lämpöenergiaa saadaan ulkoilmasta ja se luovutetaan vesivaraajaan, josta käyttövesi siirtyy huonetiloihin. Ilma-vesilämpöpumpuilla saat ulkoilmasta energiaa edullisesti kiinteistön lämmitykseen. Kompressorin avulla käyttövesi voidaan lämmittää jopa +65°C asti.

  Nyt ilmavesilämpöpumput tarjoushintaan!

  Kaikki varastossa olevat ilmavesilämpöpumput erikoishintaan, niin kaun kuin tavaraa riittää. Saat öljy- tai sähkölämmityksen korvaajaksi sopivan ilmavesilämpöpumpun nyt todella edulliseen tarjoushintaan.

  Kampanja kannattaa hyödyntää kaikissa kohteissa, joissa suunnitellaan vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän päivittämistä taloudellisella ja ympäristöystävällisellä lämpöpumppuvaihtoehdolla.

  Ilmavesilämpöpumpun avulla saavutetaan sitä suuremmat lämmitysenergian ja lämmityskustannusten säästöt, mitä paremmalla hyötysuhteella laite toimii. Suomen oloissa on erityisen tärkeää valita ilmavesilämpöpumppu, joka toimii hyvällä hyötysuhteella myös pakkasella, jolloin rakennus tarvitsee eniten lämmitysenergiaa. Rakennuksesta riippuen ilma-vesilämpöpumpulla voidaan saavuttaa lämmityskustannuksissa n. 40–70 prosentin säästöt.


  Energiaremontin suunnittelu

  Lämpöremontti käynnistyy helposti: lähetä meille perustiedot täyttämällä oheinen lomake.

  Voit anoa valtion tukea öljylämmityksestä luopumiseen

  Öljylämmitysjärjestelmän päivitykseen voit saada avustusta jopa 6000€. Kartoita lämpöpumppu vaihtoehdot kanssamme ja hae energia-avustusta, linkit alla.

  Ilmavesilämpöpumppu järjestelmän hinta vaihtelee pientalossa n. 7 000-15 000 euron välillä. Kun kyseessä on lämmitysjärjestelmän uusiminen, voidaan hyödyntää kotitalousvähennys, mikä pienentää ilma-vesilämpöpumpun hintaa huomattavastikin. Vähennyskelpoisia töitä ovat sekä vanhan lämmitysjärjestelmän purkaminen sekä ilma-vesilämpöpumpun asentaminen. Vähennyksen määrä vuodessa on 2250€ talouden jokaista veronmaksajaa kohden.

  Pyydä tarjous

  Täytä perustiedot kohteesta sekä yhteystietosi, niin pystymme tarjoamaan kohteeseen parhaiten sopivaa ilmavesilämpöpumppua parhaalla hinnalla! Anna asiantuntijoidemme auttaa lämpöpumpun valinnassa, jotta teet kerralla oikean valinnan, olemme sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä yhteydessä.

   Rakennuksen rakennusvuosi

   Rakennuksen lämmitettävä pinta-ala

   Nykyinen lämmitysmuoto

   Nykyisen lämmitysjärjestelmän vuosikulutus

   Lisätietoja kohteesta

   Yhteyshenkilön tiedot

   TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

   Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
   tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

    0
     0
     Tarjouskorisi
     Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle