Helm liukukiskot ulko-oville
Helm liukukiskot ulko-oville ja autotallin oville
22.6.2016
Helm kuljetinjärjestelmät
Helm kuljetinjärjestelmät
22.6.2016

HELM


Euroopassa hyvin suosittu liukukiskojen valmistaja HELM tunnetaan varsinkin laadukkaista ja monipuolisista kiskokomponenteista sekä kuljetinjärjestelmistä. Liukukiskoja on saatavilla kaappeihin, puu-, lasi- ja ulko-oville sekä porteille. Vaativimpiin kohteisiin on tarjolla erillinen design liukukiskosarja.

Liukukiskot porteille

HELM tarjoaa myös erinomaisen järjestelmän liukuporteille.
Helm järjestelmä tarjoaa kahdenmallisia ratkaisuja liukuporteille: Ilmateitse kulkeva portti. (Avautuva osuus max. 11,5 metriä) tai maahan asennettua kiskoa pitkin kulkeva portti.

HELM porttipaketti sisältää: koneiston, kiskot, rullat, turvalaitteet ja sensorit. HELM porttijärjestelmän lisäksi tarvitset tukevan portin, joka asennetaan HELM liukukiskon päälle. Portin ideana on tukea myös liukukiskoa, ja näin estää portin taipuminen. Portti tuetaan molemmista päistä (auki- ja kiinni -asento), jotta se ei taivu ajan kuluessa. HELM Liukuportit ja komponentit ovat TÜV hyväksyttyjä. (German Technical Inspection Authority) DIN EN 13241-1.


Alta voit ladata PDF-esitteen, jossa on tarkemmat tiedot
kaikista tuoteryhmän tuotteista.

Helm liukukiskot porteilleHelm liukukiskot porteille

OLETKO KIINNOSTUNUT HELM LIUKUKISKOJÄRJESTELMISTÄ?

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

LIUKUKISKO -ESIMERKKEJÄ

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle