Helm liukukiskot kaapeille
Helm liukukiskot vaatekaapeille
22.6.2016
kiskokauppa artikkelikuva
Kiskokauppa
14.2.2017
parallax background

HELM


Euroopassa hyvin suosittu liukukiskojen valmistaja HELM tunnetaan varsinkin laadukkaista ja monipuolisista kiskokomponenteista sekä kuljetinjärjestelmistä. Liukukiskoja on saatavilla kaappeihin, puu-, lasi- ja ulko-oville sekä porteille. Vaativimpiin kohteisiin on tarjolla erillinen design liukukiskosarja.

Liukukiskot puuoville

HELM liukukiskojärjestelmät puuoville kattavat kaikenpainoisten puuovien ripustuksen 170 kiloon asti.
Liukukiskojärjestelmä puuoville on pääasiassa suunniteltu puuovien ripustukseen, mutta sitä voi käyttää myös muovi- sekä teräsrakenteisien puuovien ripustukseen.

Tuoteryhmän valmistuksessa ja suunnittelussa on keskitytty helppoon asennukseen ja korkeaan laatuun kohtuullisella hinnalla. Yleisimmälle tuotekategorialle (liukuovet 30-80kg) on valmistettu asiakkaan tarpeiden mukaan muutautuva tuoteryhmä Modular concept 80. Tämä tarkoittaa, että yksi kiskotyyppi on muunneltavissa asiakkaan toivomusten mukaisesti helposti lisäosien avulla.

Tuoteryhmä HELM 120 ja HELM 150 ovat mainio vaihtoehto tavallista painavemmille liukuoville ulko- ja sisäkäyttöön. Kaikki komponentit ovat tehty korroosionkestävästä materiaalista.


Alta voit ladata PDF-esitteen, jossa on tarkemmat tiedot
kaikista tuoteryhmän tuotteista.

HELM_kaikki_tuotteet_nappiHELM_kaikki_tuotteet_nappi_hover
parallax background

OLETKO KIINNOSTUNUT HELM LIUKUKISKOJÄRJESTELMISTÄ?

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

LIUKUKISKO -ESIMERKKEJÄ

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle