SOHO img
SOHO Fratelli Mariani levyverkko
7.3.2017
SOL XL img
SOL XL Fratelli Mariani levyverkko
18.5.2020
parallax background

ARKKITEHTUURIVERKOT FRATELLI MARIANI


Laadukkaat ja monipuoliset Fratelli Mariani arkkitehtuuriverkot (MARIANItech®) voidaan jakaa kahteen ryhmään, levyverkot sekä kudotut arkkitehtuuriverkot. Molemmista julkisivuverkoista löytyy laaja valikoima erilaisia malleja, niitä voidaan myös räätälöidä ja toteuttaa eri materiaaleista.

SOHO XL
Fratelli Mariani levyverkot

Fratelli Mariani levyverkot julkisivuihin valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä. Soho XL levyverkkomalli sopii hyvin julkisivuihin, ulkoseiniin, varjostukseen, kaiteisiin sekä sisätilaratkaisuihin kuten alaslasketut katot, erilaiset seinärakenteet sekä äänenvaimentamiseen julkisissa tiloissa.

Tämäntyyppistä levyverkkoa voidaan käyttää vaimentamaan ääntä suurissa julkisissa tiloissa kuten lentokentät, metroliikenne, asemat ja teollisuusalueet. Soho XL levyverkko on erinomainen tapa vaimentaa akustiikkaa samalla korostaen arkkitehtonista näkökulmaa. Soho XL on paksumpi versio Sohosta.


Lataa 1/1 kuva tuotteesta (pdf) >>

SOHO XL
DL 20 mm 20 mm
Levyn vahvuus 1,50 mm 2,00 mm
Kokonaispaksuus ~ 6 mm ~ 6 mm
Levyn max. leveys 1500 mm 1500 mm
Paino, alumiini 2,3 kg/m² 3,1 kg/m²
Paino, RST, HST, teräs 6,7 kg/m² 8,9 kg/m²
Läpäisevyys edestä 34 % 34 %
Max. läpäisevyys 37 %

37 %

Aurinkosuojaominaisuudet

Levyverkkoja ja julkisivuverkkoja voidaan erinomaisesti hyödyntää aurinkosuojakäyttöön. Ne voivat suojata joko kokonaan tai osittain auringonvalolta, varjostaen tarpeen mukaan. Jopa 100% varjostuksesta huolimatta levyverkko päästää silti ilman kulkemaan esteettömästi lävitseen.

Levyverkoilla voidaan luoda näyttäviä ja mielenkiintoisia julkisivuja käyttäen samalla niiden hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten aurinkosuojausta.

parallax background

OLETKO KIINNOSTUNUT LEVYVERKOISTA?

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

REFERENSSEJÄ

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle