MARINABAY XS img
MARINABAY XS Fratelli Mariani levyverkko
15.5.2020
NAVIGLI img
NAVIGLI Fratelli Mariani levyverkko
8.3.2017

ARKKITEHTUURIVERKOT FRATELLI MARIANI


Laadukkaat ja monipuoliset Fratelli Mariani arkkitehtuuriverkot (MARIANItech®) voidaan jakaa kahteen ryhmään, levyverkot sekä kudotut arkkitehtuuriverkot. Molemmista julkisivuverkoista löytyy laaja valikoima erilaisia malleja, niitä voidaan myös räätälöidä ja toteuttaa eri materiaaleista.

MONTMARTRE
Fratelli Mariani levyverkot

Fratelli Mariani levyverkot julkisivuihin valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä. Montmartre on pienisilmäinen, erinomaista suojaa tarjoava levyverkko. Montmartre levyverkko takaa korkean aurinkosuojan ja paremman yksityisyyden, koska se rajoittaa hyvin näkyvyyttä ulkopuolelta.


Lataa 1/1 kuva tuotteesta (pdf) >>

MONTMARTRE
DL 15 mm
Levyn vahvuus 1,50 mm
Kokonaispaksuus ~ 3 mm
Levyn max. leveys 1500 mm
Paino, alumiini 3,0 kg/m²
Paino, RST, HST, teräs 8,8 kg/m²
Läpäisevyys edestä 15,4 %
Max. läpäisevyys 26,3 %

Aurinkosuojaominaisuudet

Levyverkkoja ja julkisivuverkkoja voidaan erinomaisesti hyödyntää aurinkosuojakäyttöön. Ne voivat suojata joko kokonaan tai osittain auringonvalolta, varjostaen tarpeen mukaan. Jopa 100% varjostuksesta huolimatta levyverkko päästää silti ilman kulkemaan esteettömästi lävitseen.

Levyverkoilla voidaan luoda näyttäviä ja mielenkiintoisia julkisivuja käyttäen samalla niiden hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten aurinkosuojausta.

OLETKO KIINNOSTUNUT LEVYVERKOISTA?

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle