parallax background

AJANKOHTAISTA / UUTUUDET


Tällä sivulla voit tutustua Spinean ajankohtaisimpiin asioihin sekä tutustua uutuustuotteisiin.

Kylmäosasto


Takaisinveto Olimpia Splendid

Tuotteidemme turvallisuus ja laatu ovat keskeisiä tavoitteita. Kaikki tuotteemme on testattu ja hyväksytty eurooppalaisten tuoteturvallisuusstandardien mukaisesti. Äskettäin on käynyt ilmi, että jotkut siirrettävät ilmastointilaitteet Olimpia Splendid DOLCECLIMA AIR PRO 14 (koodi 01917, sarjanumerot 3150A0080001 - 3150A0081728) tuotteista, jotka on toimitettu 2019 kesällä, voi niissä mahdollisesti olla valmistusvirhe sähkökaapelin eristyksessä, joka voi aiheuttaa palovaaran. Pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme laitepalautuksia koskien, palautuksen jälkeen voimme toimittaa korvaavan tuotteen tilalle.

Teräsosaston uutuudet


Teräsverkot rakentamiseen

Olemme poimineet erityisesti pienrakentamiseen tarkoitettuja teräsverkkoja valikoimastamme: räystäsverkot, rappausverkot, pieneläinverkot, hyönteisverkot jne. löydät helposti uudesta esitteestämme.

Lataa esite (pdf) >>

Viherseinä

Upea ja kestävä vertikaali viherjulkisivu Fratelli Marianin CHELSEA –levyverkosta. Pehmennä kaupunkikuvaa ja luo näyttäviä viherseiniä tällä levyverkolla ja köynnöskasveilla. Verkon silmäkoko ja materiaali on huolellisesti valittu, jotta kasvit viihtyvät levyverkon kanssa. Teollinen rakentaminen ja viherrakentaminen näyttävästi sulassa sovussa.

Katso lisätietoa viherseinästä>>

Ganter Norm


Uutuuksia 2020

Ganter Normin uutuuksissa mm. akselikytkimiä sekä useita antibakteerisia tuotteita sekä elintarviketeollisuuteen soveltuvia tuotteita.

Katso Ganter Norm uutuuksia 2020>>

Pneumaattiset puristimet

Pneumaattisilla puristimilla on erilaisia ​​käyttökohteita koneen ja laitteen rakenteessa. Niitä käytetään kiristämiseen, työkappaleiden pitäminen ja sijoittaminen. Uutuutena mallistoon on tullut malli GN 962, GN 875 sekä GN 876.

Katso Ganter Griff uutuuksia >>

Indikaattorit

Elektroniset paikannusindikaattorit GN 9153 voidaan kytkeä radioyksikköön GN 9150 (ohjausyksikkö) langattomana järjestelmänä nopeaa paikannusta varten.

Katso uutuustuotteita >>

Uutta liukukiskoilta


Cais M sarjan teleskooppinen liukuportti. Max aukeama 8 metriä!

Cais M sarjan kaksilehtinen teleskooppiliukuporttijärjestelmä. Teleskooppinen liukuportti aukeaa 2 kertaa nopeammin, kuin normaali yksilehtinen liukuportti ja tarvitsee toimiakseen 2 kertaa vähemmän tilaa, kuin yksilehtinen liukuportti. Kiskot on tehty Saksalaisesta kuumasinkitystä laadukkaasta lattateräksestä, joka on muovattu muotoonsa Cais:in tehtaalla Tsekeissä. Tämän liukuporttijärjestelmän toimivuus on testattu + 50 Celsiusasteen -, sekä – 37 Celsiusasteen lämpötiloissa. Liukuporttijärjestelmä tarvitsee toimiakseen tukevat liukuportin rungot, joiden pohjaan kiskot kiinnitetään esim. pultein. (kiskoissa reiät pulteille 400mm välein ) Järjestelmää on testattu yli 32 000 sykliä ilman ongelmia.

Katso video >>

Valcomp liukukiskot lasioville

Valcomp yleisjärjestelmä lasiselle liukuovelle toimii erinomaisesti. Laadukkaassa tuotteelle myönnetään on peräti 25 vuoden takuu! Tutustu helppoon liukuovijärjestelmään sivuillamme.

Katso liukukiskot lasiovelle >>

Kylmäosasto


Daikin Altherma Ilmavesilämpö- pumput omakotitaloihin, liiketiloihin tai halleihin

Daikin Altherma on täydellinen ratkaisu rakennuksen energiankulutuksen optimointiin. Rakennatpa sitten uutta tai saneeraat vanhaa rakennusta, Daikinilta löytyy juuri oikea ilmavesilämpöpumppu tarpeisiinne. Energiataloudellinen lämmitysratkaisu niin omakotitaloihin kuin liiketiloihin.

Katso lisätietoa tuotteesta >>

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Helposti siirrettävät ilmastointilaitteet niin kotiin kuin toimistoon! Helppoa viilennystä siellä missä tarvitaan. Tutustu uudistuneeseen mallistoon.

Katso ilmastointilaitteet >>

3 kuukautta sitten
7 kuukautta sitten
8 kuukautta sitten
9 kuukautta sitten
9 kuukautta sitten
9 kuukautta sitten
Spinea Oy
Spinea Oy1 päivä sitten
Tiedämme, miten paljon harmittaa, kun lämmityskulut kipuavat yhä uusiin ennätyslukemiin, anna meidän auttaa.
Spinea Oy
Spinea Oy7 päivää sitten
Spinea laajentaa tuotevalikoimaa varastotuotteissa.

Palvellaksemme asiakkaitamme paremmin ja nopeammin, olemme ottaneet varasto-ohjelmaamme myös levyverkot.

Käy tutustumassa kotisivuillamme tai oheisesta linkistä.
Spinea Oy
Spinea Oy3 kuukautta sitten
Spinea Oy on mukana Alihankinta 2022 -messuilla Ganter Norm -koneenosien sekä teräsosaston voimin. Tule moikkaamaan meitä osastolle D280.

#spineaoy #ganternorm #koneosat #standardiosat #standardparts #reikälevy #teräsverkko #verkkolevy #levyverkko #alihankinta #alihankintamessut2022
Spinea Oy
Spinea Oy
Spinea Oy7 kuukautta sitten
Metalliteollisuus jakoi Vuoden Metallijulkisivu 2019 –palkinnon Helen Sähköverkko Oy:n Kalasataman sähköasemalle. Suunnittelusta vastannut Arkkitehtitoimisto Virkkunen & Co valittiin palkinnon saajaksi PLOOTU19 –seminaarissa. Palkinto myönnettiin metallin hyödyntämisestä innovatiivisella ja kestävällä tavalla. Kalasataman Sähköaseman pääurakoitsijana toimi Oy Rakennuspartio. Spinea Oy vastasi julkisivuverkon toimituksesta.
Julkisivu verhoiltiin Codinan Eiffel 40100 haponkestävällä spiraalilankaverkolla.

#spineaoy #codinaarchitectural #haponkestäväteräs #vuodenmetallijulkisivu2019 #kalasatama #suvilahti #energiahelen #sähköasema #julkisivu #julkisivuverkko #arkkitehtuuriverkko #julkisivuverhous #façade #architecture
Spinea Oy
Spinea Oy
Spinea Oy8 kuukautta sitten
Osa Ranskan Strasbourgissa sijaitsevasta 12.000m2:n rakennuskompleksista verhoiltiin Codinan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla spiraalilankaverkolla. Lankaverkon läpinäkyvyys on jopa 59%, joten se antaa julkisivulle dynaamisen ja ainutlaatuisen visuaalisen ulkoasun.

Sijainti: Strasbourg, France
Arkkitehtuuriverkko: EIFFEL 40100
Käyttökohde: Julkisivuverhous
Kiinnitys: TF-60
Suunnittelu: AEA Architects
Materiaali: Ruostumaton teräs

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko #ruostumatonteräs #spiraalilankaverkko #julkisivuverkko #julkisivuverhous #julkisivu #arkkitehtuuri #architectural #facade #architecture #architecturelovers
Spinea Oy
Spinea Oy
Spinea Oy9 kuukautta sitten
HELM tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista kiskokomponenteista sekä kuljetinjärjestelmistä. Tuotteiden kehitystä ja valmistusta jo yli 75 vuoden kokemuksella takaavat liukuovikomponenteille pitkän käyttöiän. Liukuovikiskot tarjoavat kapasiteettia aina 2000 kg painavaan liukuoveen asti. Tuotteet heti Helsingin varastostamme.

https://spinea.fi/tuotteet/kiskokauppa/

#spineaoy #kiskot #liukukiskot #kiskojärjestelmä #kuljetinjärjestelmä #rstkiskot #liukuovikiskot #liukuovi
Spinea Oy