Aurinkopaneeli voimalat
Aurinkosähkö tarjous
27.2.2017
midea multi
Split jäähdytyslaitteet
28.5.2020

Aurinkopaneelit asennettuna omakotitaloon ja yrityksille avaimet käteen periaatteella.

parallax background

AURINKOSÄHKÖRATKAISUT


Olemme tehneet valmiita Aurinkosähköpaketteja omakotitaloista, aina suurempiin kiinteistöihin. Aurinkosähköllä sinusta tulee vihreän sähkön pientuottaja, samaan aikaan kun teet hyvän investoinnin. Mikäli sinulla on kysyttävää aurinkoenergiaan liittyen, ota meihin yhteyttä ja selvitämme sinulle parhaiten sopivan energiaratkaisun.

Aurinkopaneelijärjestelmät asennettuina

Tarjoamme aurinkopaneelipaketit kotiin, taloyhtiöllesi tai yrityksellesi avaimet käteen -toimituksena. Tarjoamme alan parhaimmat aurinkopaneelit ja muut komponentit aurinsähköjärjestelmiin. Aurinkopaneelimme täyttävät suorituskykyvaatimukset ja niillä on pitkä takuu, tehontuottotakuu vähintään 25 vuotta. Kaikki aurinkopaneelimme ovat myös suunniteltu kestämään ankaria talviolosuhteita.

Mitoitamme aurinkopaneelit aina tarpeen ja kulutuksen mukaan. Mitoitus on kohdallaan, kun pystyt itse hyödyntämään suurimman osan tuottamastasi sähköstä. Aurinkopaneelien mukana tulee invertteri eli laite, joka muuttaa aurinkosähkön tuottaman tasasähkön vaihtosähköksi, jotta sitä voidaan käyttää ja syöttää sähköverkkoon. Laitteesta voi seurata, kuinka paljon sähköä on tuotettu.Laita aurinko töihin. Aurinkopaneeleiden avulla pienennät energialaskuasi ja ylimääräisen sähkön voit myydä verkkoon. Pyydä tarjous, niin saat selville, paljonko sinä voit tuottaa ja säästää.

Lataa myyntiehdot (pdf) >>    |   Tietoa asentamisesta / sijoittamisesta (pdf) >>

parallax background

OLETKO KIINNOSTUNUT AURINKOSÄHKÖSTÄ?

Lähetä meille tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme yhteyttä!

Aurinkosähkö voimalat

Aurinkovoimalat yksityisille
Aurinkosähköjärjestelmät suoraan sähkön tuotantoon omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja sähköverkon piirissä oleville vapaa-ajan asunnoille. Aurinkoenergia on ainoa lähes ilmainen energian tuottaja, joka ei tuota minkäänlaisia Co2 päästöjä. Nousevien energiahintojen aikana, tulee auringosta saatava rahallinenkin hyöty kasvamaan entisestään.

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Autamme sinua täyttämään tarvittavat lupahakemukset ja kartoittamaan juuri sinun sähkönkulutustarpeitasi parhaiten palveleman aurinkopaneelien määrän. Tämän jälkeen hoidamme asennuksen ja opastamme sinut käyttämään järjestelmääsi mahdollisimman tehokkaasti. Pien aurinkovoimaloiden teholuokat ovat 3-15kW ja hinnat alkaen 6 000€ sisältäen arvolisäveron.

Vaivatonta aurinkoenergiaa:
-Suomen olosuhteisiin suunniteltu järjestelmä
-Helppo avaimet käteen toimitus
-Pitkät takuuajat 25v myös asennukselle
-100% vihreää luonnon tuottamaa sähköä
-Ei hiilidioksidipäästöjä
-Saatavilla myös rahoituksella

Aurinkovoimalat yrityksille
Aurinkovoimalla parannat yrityksesi energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti ja saat hyvän pääoman tuoton hyvin pienellä riskillä. Oma energiantuotanto vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja tasaa sähkön markkinahinnan vaihtelun vaikutuksia.

Lisäksi aurinkosähkö investointi nostaa yrityksesi kiinteistön arvoa. Suurissa aurinkovoimaloissa suora takaisinmaksuaika vaihtelee 7 – 14 vuoden välillä, kun korvataan pääosin verkosta ostettavaa sähköä. Kannattavuuden kannalta oleellista on, että järjestelmän koko optimoidaan käyttökohteen kulutusprofiilin mukaan. Yrityksille ja yhteisöille suunnitellut aurinkovoimalat ovat kokoluokassa 5 - 500 kW ja hinnat alkaen 7 500 € ilman arvolisäveroa.

Aurinkovoimalan edut yrityksellesi
-Voit saada 25 %:n TEM:n energiatuen aurinkovoimalallesi
-Investoinnin takaisinmaksuaika jopa alle 10 vuotta (sis. TEM:n tuen)
-Vaivaton avaimet käteen –asennus ja käytönopastus
-Aurinkopaneeleille valmistajan 25 vuoden tuottotakuu
-Luotettava kumppani -meillä on takana 25 vuoden kokemus
-Saatavilla edullisella Leasing sopimuksella

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

  0
   0
   Tarjouskorisi
   Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle