parallax background

TILAA UUTISKIRJE


Haluatko saada ensimmäisten joukossa tietoa Spinean ajankohtaisista asioista,
uutuustuotteista ja tarjouksista? Tilaa tästä uutiskirjeemme

Voit halutessasi lopettaa tilauksen missä vaiheessa vain,
klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Spinea Oy
Spinea Oy3 viikkoa sitten
Valitettavasti puhelinnumeromme 09 374 1066 ei toimi väliaikaisesti, johtuen operaattorin järjestelmäongelmista. Chat ja sähköposti spinea@spinea.fi toimivat normaalisti.
Spinea Oy
Spinea Oy1 kuukausi sitten
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Merry Christmas and Happy New Year!
Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!
¡Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo!
Buon Natale e felice anno nuovo!
Joyeux Noël et bonne année!
Veselé Vánoce a šťastný nový rok!
Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!
God Jul och Gott Nytt År!
Häid jõule ja head uut aastat!
Spinea Oy
Spinea Oy1 kuukausi sitten
Spinea Oy on vuonna 1992 perustettu tekninen tukku- & maahantuontiliike. Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä yrityksistä PK-sektorin laitevalmistajiin...
Spinea Oy
Spinea Oy4 kuukautta sitten
Tämä 6-kerroksinen parkkitalo sijaitsee kehittyvällä alueella Ranskan Nizzassa.
Ympäristö on erittäin vetovoimainen ja houkuttelee yrityksiä, joiden tavoitteena on noudattaa kestävän kehityksen periaatteita.
Parkkitalon kapasiteetti on suunniteltu 499 autolle, joista huomattava osa on sähköautopaikkoja. Lisäksi parkkitalossa on 196m2:n kokoinen alue polkupyöriä varten. Katolla on aurinkosähköpaneelit, joiden avulla rakennus on omavarainen energian saannin suhteen.
Julkisivu on verhoiltu upeasti Codina Architectural EIFFEL 4050 ruostumattomalla teräsverkolla, joka on kiinnitetty alla olevaan struktuuriin. Verkon kolmiulotteinen asennus mahdollistaa leikittelyn erilaisilla valoefekteillä vuorokauden kaikkina aikoina. Näyttävä verkko naamioi autot hienosti rakennuksen sisäpuolelle. Kiinnityksessä on käytetty T-60 kiinnitysjärjestelmää.

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko #architecture #architecturedesign
Spinea Oy
Spinea Oy4 kuukautta sitten
Pariisissa sijaitseva vakuutusyhtiö AG2R La Mondialen toimistotilojen porraskaiteet ja kulkuväylät on suunniteltu sekä rakennettu käyttäen valkoiseksi pulverimaalattua Codina Architectural GAUDI F-metalliverkkoa. Tämä suunnittelutyö on osa Interface Studio tiimin projektia uudistaa toimistoja, ja antaa niille moderni ja visuaalisesti näyttävä ilme.
Nämä toimistot sijaitsevat Le Thémis rakennuksessa Pariisin ZAC Clichy-Batignolles eco-alueella. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtistudio Corinne Vezzoni et associés ja sisustus studio Atelier MLH. Tämä rakennuskompleksi on palkittu lukuisilla ympäristöpalkinnoilla.

#spineaoy #codinaarchitectural
Spinea Oy
Spinea Oy4 kuukautta sitten
Aucklandin keskustassa, Uudessa-Seelannissa, on 10-kerroksinen rakennus, Wynyard, joka on muutettu eri tarkoituksia palvelevaksi rakennuskompleksiksi. Rakennuksesta löytyy hotelli, toimistoja, kaupallisia ja yksityisiä tiloja, sekä 385 auton pysäköintialue. Esteettinen julkisivu kunnioittaa rakennuksen eri käyttömuotoja ja siksi metalliverkoksi valikoitui Codina Architectural malli EIFFEL 40100. Suunnittelusta vastasi peddlethorp architecture studio.

#spineaoy #codinaarchitectural #julkisivuverkko #arkkitehtuuriverkko #auckland #wynyard100

Kirjaudu

Salasana unohtunut?

0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle