parallax background

TILAA UUTISKIRJE


Haluatko saada ensimmäisten joukossa tietoa Spinean ajankohtaisista asioista,
uutuustuotteista ja tarjouksista? Tilaa tästä uutiskirjeemme

Voit halutessasi lopettaa tilauksen missä vaiheessa vain,
klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Spinea Oy
Spinea Oy4 päivää sitten
Aucklandin keskustassa, Uudessa-Seelannissa, on 10-kerroksinen rakennus, Wynyard, joka on muutettu eri tarkoituksia palvelevaksi rakennuskompleksiksi. Rakennuksesta löytyy hotelli, toimistoja, kaupallisia ja yksityisiä tiloja, sekä 385 auton pysäköintialue. Esteettinen julkisivu kunnioittaa rakennuksen eri käyttömuotoja ja siksi metalliverkoksi valikoitui Codina Architectural malli EIFFEL 40100. Suunnittelusta vastasi peddlethorp architecture studio.

#spineaoy #codinaarchitectural #julkisivuverkko #arkkitehtuuriverkko #auckland #wynyard100
Spinea Oy
Spinea Oy2 viikkoa sitten
Lontoon finanssialueen keskittymässä sijaitsevassa 22 Bishopsgaten toimistorakennuksessa on 62 kerrosta, joka on alueensa korkein yltäen 278 metriin. Rakennuksen 57 hissiä palvelevat päivittäin noin 13 000 henkilöä. Jokainen tornin hissi on verhoiltu upeasti Codina Architectural Jacobsen 612 verkolla, luoden retron ja teollisen ilmeen.

Lisätietoja linkistä -> https://codinaarchitectural.com/project/22-bishopsgate-office-building/

#spineaoy #codinaarchitectural #hissi #elevator #22bishopsgate #london
Spinea Oy
Spinea Oy2 viikkoa sitten
Ruotsin Västervikissä 1950-luvulla rakennettu vesitorni kaipasi modernisointia, joten Sweco Tukholman arkkitehdit päättivät luoda tornille uuden ”ihon” Codina Architectural EIFFEL 40100 arkkitehtuuriverkolla. 900m2:n verkon asennuksessa käytettiin Codinan TF-30 kiinnitysjärjestelmää.
Projektissa toteutettiin myös arkkitehtuurinen ulkovalaistus, joka luo ilta-aikaan vesitornin ympärille
näyttävän värivalo-shown.
Metallipaneelien asennuksesta vastasi Artmesh, joka on yksi Codinan Pohjoismaiden jakelijoista.

Kuva: Åke E:son Lindman.

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko #facadedesign #facade #facadecladding #julkisivuverkko #architecture #architecturedesign #vesitorni #watertower
Spinea Oy
Spinea Oy3 viikkoa sitten
Codina Architectural MIES R -verkko on nyt saatavilla myös messinkisenä.
Messingin kultaisesta värisävystä johtuen, verkosta valmistetaan yleensä koristeellisia osia muun muassa oviin ja ikkunoihin.
Messinki sisältää kuparin ja sinkin seosta. Jos materiaalia ei vahaa tai lakkaa, sillä on taipumus reagoida ympäristön olosuhteisiin, jolloin siihen kehittyy ruskean tai vihreän harmaita sävyjä. Tätä useat suunnittelijat tavoittelevatkin lopputulemaksi. Kun ainutlaatuinen viimeistely lisätään pienispiraaliseen MIES R-metalliverkkoon, saadaan siitä monikäyttöinen tuote, jota voidaan hyödyntää erilaisissa projekteissa, kuten verhona tai tilanjakajana sisätilaprojekteissa.
Messinki ei ainoastaan ole koristeellinen ja monipuolinen materiaali, vaan se on kaikista teollisista seoksista ympäristöystävällisin ja kaiken lisäksi vielä antibakteerinenkin.

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko
Spinea Oy
Spinea Oy3 viikkoa sitten
Viime vuosina kaupunkilaiset ovat käyttäneet liikkumiseen yhä enemmän polkupyöriä ja sähköpotkulautoja. Juuri tämän vuoksi kaupungit rakentavat urbaaneja pysäköintitiloja ”vihreille” kulkuneuvoille. Varsin hyvä esimerkki on polkupyörähotelli Oslon Lørenskogin juna-asemalla. Tämä ainutlaatuinen pysäköintitila toteutettiin Codina Architectural EIFFEL 40150 metalliverkolla. Näyttävä verkko ei ainoastaan suojaa kulkuvälineitä, vaan läpinäkyvyytensä vuoksi tila pysyy ilmavana.
Urbaanin projektin suunnittelun takana on Sweco Norge

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko #architecturedesign #bikehotel #oslo #norway #parking #pysäköinti
Spinea Oy
Spinea Oy4 viikkoa sitten
Arkkitehtuuriverkko EIFFEL 20100 on täydellinen vaihtoehto suurien julkisivujen peittämiseen tai koristelemiseen.
Verkkoa pystytään valmistamaan suurina leveyksinä, jolloin verkolla voidaan peittää suuriakin alueita. Tämä tarkoittaa myös sitä, että verkon asennuksessa tarvitaan vähemmän yksittäisiä verkkopaneeleita, jolloin säästetään rutkasti aikaa asennuksessa.
Kuten koko Codina Architectural metalliverkkojen valikoima, myös EIFFEL 20100 -malli voidaan valmistaa useissa viimeistely- ja värisävyissä.

#spineaoy #codinaarchitectural #arkkitehtuuriverkko #julkisivuverkko #architecturedesign #facadedesign #facade
0
    0
    Tarjouskorisi
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa etusivulle